:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АРТ ЛУПА

Мишо Йосифов

ще води брассекцията в историческия концерт на "Хиподил", "Контрол", "Ревю" и "Нова генерация", който ще се състои на 21 април в зала "Арена Армеец". Култовите банди от 80-те и 90-те години ще изнесат първия си, а вероятно и последен общ концерт. Малко известен е фактът, че Михаил Йосифов, който в наши дни е на всяка брас и джаз манджа мерудия, започва кариерата си именно в "Хиподил". "В началото на 90-те "Хиподил" посадиха пънка в мен и досега няма изкореняване!", признава тромпетистът. Билетите за концерта, в който на сцената на "Арена Армеец" ще участват над 40 музиканти, се продават по 35 и 40 лева.



Концертът на Михалис Хаджиянис

в зала 1 на НДК се отлага за есента. Гръцката звезда ще пее пред българските си фенове на 6 октомври. Новата дата е окончателна и е предложена от НДК във връзка с промени, свързани с динамиката в календара на двореца, който се влияе от течащото европредседателство и други прояви. НДК поднесе извиненията си на феновете, изпълнителя и организаторите Keen Acts. Междувременно те обявиха, че билетите ще важат за новата дата без презаверка, а ако някому тя не е удобна, той може да възстанови парите си до 1 май чрез "Ивентим".

791
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД