:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 428
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Руският президент не е доволен от МВР

в сферата на разкриването на различните видове престъпления, чието ниво е паднало до 43%, съобщиха агенциите. "Този показател се променя, ту се увеличава леко, ту отново се понижава. Но не се забелязва като цяло подобряване на криминалната ситуация", заяви Владимир Путин на среща на колегията на вътрешното министерство в Москва. Това закономерно предизвиква недоволство сред гражданите и затова органите на реда трябва да подобрят качеството на разследванията, каза той. Заедно с това се забелязва намаляване на някои престъпления като убийствата, ограбванията и квартирните кражби, допълни Путин.



Зетят на Доналд Тръмп изгуби достъпа

си до строго секретна информация, разкри в. "Вашингтон пост". Джаред Къшнър, който е и близък съветник на американския президент, вече няма достъп до най-високото ниво на класифицирана информация с гриф "строго секретно". Адвокат на Къшнър потвърди новината за "Политико". Къшнър и още няколко служители на Белия дом са били информирани за това още миналия петък. "Вашингтон пост" пише, че контактите на Къшнър с представители на някои правителства са притеснили Белия дом - например с такива от Китай, Израел, Мексико и Обединените арабски емирства. Те искали да се възползват от липсата му на опит и бизнес интересите му. С някои от тях според същата информация Къшнър се е срещал, без да ползва съответните канали, свързани с националната сигурност, и е нарушавал протокола.



US военна база евакуира персонала си,

след като пощенски плик, съдържащ съмнително вещество, е бил отворен, вследствие на което 11 души са се почувствали зле, съобщи Си Ен Ен. От морската пехота на САЩ обявиха в "Туитър", че сградата в базата "Майър-Хендерсън хол", където се е разиграла случката, е била проверена допълнително и прочистена. Няколко от пострадалите са откарани в болница за лечение. Трима военни съобщиха, че са почувствали парене по ръцете и лицето. Според говорител на военните все още е рано да се прецени дали става въпрос за терористична атака.
1
1020
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
01 Март 2018 10:52
http://www.ymuhin.ru/node/1693/blagodarnost-mamy-valeriya-parfyonova
http://i101.fastpic.ru/big/2018/0108/ae/cc1c7f7b6e361613c1d8eedd389a67ae.jpg
http://zaotvet.info/sites/default/files/pictures/PSX_20170918_030343.jpg
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД