:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Благотворителна организация разпали скандал в Германия

Скандал се разрази около благотворителна организация в Германия, която отказва помощи на чужденци. Германският канцлер Ангела Меркел разкритикува решението на благотворителна организация в град Есен да забрани на чужденци да получават безплатна храна, съобщиха местните медии. Меркел се изказа против новото правило на Essener Tafel, което изисква посетителите да покажат германски паспорт, за да получат храна. "Не бива да се работи въз основа на такива категоризации. Това не е добре. Но то също така показва за какъв голям натиск става въпрос и колко много хора са нуждаещи се. Ето защо се надявам, че ще могат да намерят добри решения, които не изключват групи хора", изтъкна канцлерката пред телевизия RTL. Essener Tafel го нарече временно ограничение, необходимо заради нарасналия дял на чужденците, които се нуждаят от безплатна храна - с цели 75%. Благотворителната организация твърди, че помага на около 16 000 бедни хора в град Есен, който се намира в западния индустриален район Рур. Вандали написаха със спрей "нацисти" на микробусите за доставка на храна на благотворителната организация.
1
1310
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
01 Март 2018 09:52
Essener Tafel го нарече временно ограничение, необходимо заради нарасналия дял на чужденците, които се нуждаят от безплатна храна - с цели 75%.

Германия не търсеше ли работници? Тези млади и здрави мъже, вместо да работят, избутват възрастните да вземат храната и после да я продават.
Вместо по гражданство раздаването на храните може да стане по възраст и нещата ще си дойдат на мястото. Безплатна храна - само за възрастни и болни.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД