:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Враговете на Прокопиев - с предимство да оглавят мегакомисията по корупцията

 
Този, който атакува Иво Прокопиев, има качества да оглави новата мегакомисия за предовратяване на корупцията. Това става ясно от заседание на парламентарната комисия за борба с корупция, на което бяха обсъдени номинациите на кандидатите за поста.
Прокопиев, бизнесмен и издател на “Капитал”, е споменат, докато комисията е обсъждала в сряда двама кандидати за поста - Николай Иванов Николов и Пламен Георгиев Димитров.
Досегашният председател на КОНПИ Пламен Георгиев е номинация на ГЕРБ, и.д. шефът на комисията за конфликт на интереси Николай Николов е предложен от БСП.
Ето стенограма от заседанието:

ПРЕДС. БОРИС ЯЧЕВ: Слушам Ви, колеги, ако имате въпроси, мнения.
Заповядайте, господин Симеонов.
СИМЕОН СИМЕОНОВ: Мисля, че няма много какво да обсъждаме. Ние познаваме прекрасно тези хора. Идваха няколкократно, представиха своята работа, отчетите за година. И от двамата аз лично съм с хубави впечатления. Направи ми впечатление също решимостта на един от тях по казуса с Прокопиев, където писаха. Мисля, че е редно да допуснем и двамата кандидати.
ПРЕДС. БОРИС ЯЧЕВ: Благодаря, господин Симеонов.
Госпожа Сидорова.
КРИСТИНА СИДОРОВА: Уважаеми господин Председател, колеги! Според документите, които са представени, те отговарят на условията, записани в правилата, така че нямаме причина да не ги допуснем. Смятам, че и двамата кандидати имат всички качества да се състезават за този пост.
ПРЕДС. БОРИС ЯЧЕВ: Благодаря

Нито един от героите на стенограмата не е депутат от ГЕРБ. Председателят на комисията Борис Ячев е от “Обединени патриоти”, Симеон Симеонов е от “Воля”, а Кристина Сидорова - от “БСП за България”.
След това комисията единодушно решава, че допуска до изслушване кандидатите.
13
7649
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
02 Март 2018 19:27
Намекваъе, че не е редно да се боряъ с корумпеъаъ ли? Иначе ате много сернез и ме фвйкнюзиъе, направо сте номер едно по независимост заедно с "Дневника на соросоида".
02 Март 2018 19:57
Хаиде да го окошарат тоя непеошник и онова бесовище форума на Дневник да затвори, или поне да се разбере кой е модератора....
02 Март 2018 20:35
КТБ1... го знаем, КТБ2 е ЧЕЗ.. Прокопиев е КТБ3.. самоизяждане.. просто пари отвън няма.
02 Март 2018 22:17
Звучи като Сталинска комисия.
02 Март 2018 22:23
тоест лоши са ако искат Прокопиев най после да бъде проверен
02 Март 2018 22:25
С. Симеонов е от ДПС, за сведение.
02 Март 2018 22:44
каква нежна загриженост за розовобузестото...
03 Март 2018 08:41
Прокопиев е галеното дете на американските НПО-та. Реално икономедия се издържа от АзБ. Както занам това може да изчисти всякакви мръсни петна.
03 Март 2018 19:03
Прокопиев е марионетка на САЩ и получи отново пари-1 500 000 долара ,тъй че нищо няма да му направят . А модератор на Дневник е май е неговата "принцеса"-съпругата му ,там действително е тириния на форума -само ура за САЩ,ДРУГО СЕ БАННВА И ТЕ ОТСТРАНЯВАТ ! А КЪДЕ ГЛЕДАТ ТЕЗИ ОТ СЕМ(май тъй се казваше АГЕНЦИЯТА ....) -НАВЯРНО ПО РЕСТОРАНТИТЕ... !
03 Март 2018 20:35
Прокопиев е марионетка на САЩ и получи отново пари-1 500 000 долара ,тъй че нищо няма да му направят . А модератор на Дневник е май е неговата "принцеса


Него го финансираха хората на Клинтъница да повлияе на американските избори, но не успя и сега е на прицел , Тръмп му е вдигнал мерника.И фондациите и Сорош са го оценили като крайно бездарен и са престанали да му дават, все пак лапна огромни суми, а резултата е плачевен.
04 Март 2018 03:04
Какво стана г-н Прокопиев? Нали с Бойко бяхте рамо до рамо?
05 Март 2018 00:50
cisco02 Март 2018 19:57
Дневник толкова се скапа,че вече гледам само картинките на деня. Такава простотия лъха от коментарите,че ми е чудно защо въобще се поддържа този вестник?
05 Март 2018 10:37
Къде се отплеснахме по "Дневник" и модераторите на форума му.
Номинират се кандидатите за шеф на бъдещия меееега орган за имитация на борба с корупцията. С какви крупни постижения от предишната си месторабота по тупкане на топката ще ни убедят, че са подходящи (ако въобще очаквате нещо от гербовия антикорупционен закон).
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД