:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Виктор Йосифов е за трети път най-добър блокировач в Италия

Снимка: Сайт на "Кучине Лубе"
Цветан Соколов (вдясно) забива топката в полето на "Кастелана Гроте" покрай двойната блокада на Роберто Казанига (№1) и Джорджо де Тони (№9).
Капитанът на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов завърши за трета поредна година като №1 по блокади в редовния сезон на италианската Суперлига. Той е спрял общо 69 противникови атаки (най-много от всички играчи в първенството) в 103-те гейма, които е изиграл за "Пиаченца", а това е 67% успеваемост. По-голям процент от него има само сърбинът Марко Подрашчанин ("Перуджа") - 71.6%, но с по-малко успешни блока в по-малко гейма (53 в 74).

В последния мач от редовния сезон Йосифов завърши с 9 т. при загубата с 2:3 от "Верона", която отреди 7-о място на "Пиаченца" и мачове срещу шампиона "Кучине Лубе" в плейофите. "Лубе" пък приключи на второ място с 3:0 над "Кастелана Гроте" и 16 точки на топ реализатора Цветан Соколов.

Другите двойки са: "Перуджа" - "Равена" (1-8), "Модена" (с треньор Радостин Стойчев) - "Ревивре Милано" (3-6) и "Диатек Трентино" - "Верона" (4-5).
1147
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД