:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

9-ката на Samsung идва с повече мощ

S9 изглежда като S8. Разликите са минимални и са съсредоточени предимно под капака
Samsung представи новите смартфони Galaxy S9 и Galaxy S9+ с дизайн, подобен на предишното поколение, но с по-мощен процесор, подобрена камера и други промени, съобщи The Verge. Освен това компанията представи нова версия на докинг станцията DeX, наречена DeX Pad.

Galaxy S смартфоните са водещият продукт на Samsung - затова компанията ежегодно представя чрез тях най-новите си разработки. През пролетта на 2017 г. компанията пусна Galaxy S8 и разширената версия Galaxy S8+.

Сегашните нови продукти S9 и S9 + не се различават кой знае колко от предишната версия. Някои потребители вече се пошегуваха, че това не е 9-ка, а версия 8.5. Всъщност основната външна разлика между двата модела е скенерът за пръстови отпечатъци. Преди той се намираше отстрани на камерата и някои потребители го докосваха, без да искат с пръст, а сега скенерът се намира под камерата. Други промени - по-дебел екран Goriila Glass 5, хоризонтален интерфейс, нови звуци.

Съществените промени са под капака. Смартфоните са получили по-модерен процесор - версията за американския пазар е чип Qualcomm Snapdragon 845, докато на други пазари ще се продава модел с Exynos 9810. И двата модела са с 64 GB вътрешна памет и поддръжка на карти с памет. Имат стереоговорители и 3.5 мм аудиожак, отговарят на стандарта IP68 (защита от прах и подводна работа на дълбочина метър за половин час).

Разликите между S9 и S9+ са в капацитета на батерията (3000 и 3500 милиампер/часа съответно), размера на екрана (диагонал 5.8 инча и 6.2, съответно), размер на RAM (4 и 6 GB) и при камерите.

1231
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД