:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Стеф Блок ще е дипломат №1



на Кралство Нидерландия, съобщи Холандската радио- и телевизионна корпорация. Бившият министър на жилищното строителство и на държавните служби Блок ще замени Халбе Зейлстра, който подаде оставка през февруари, след като призна, че е лъгал за среща с президента на Русия Владимир Путиен през 2006 г. Блок ще встъпи в длъжност в петък. 53-годишният Блок е съпартиец на премиера Марк Рюте от Народната партия за свобода и демокрация. Той излезе от политиката през есента на 2017 г.



Сирийската армия и съюзниците й настъпват



в анклава Източна Гута и вече са завзели от бунтовниците една трета от територията му, съобщи Сирийската обсерватория за човешки права, цитирана от БГНЕС. "Силите на режима вече контролират 33%, или една трета, от обсадената Източна Гута", съобщи ръководителят на базирания във Великобритания център. Правителствените сили са на 2 км югоизточно от Дума - главния град в Източна Гута, селскостопански район, който е в обсега на минохвъргачките в Дамаск. Правителството загуби контрол върху Източна Гута през 2012 г. и обсади района, който оттогава се контролира от ислямистки и джихадистки групи. В неделя сирийският президент Башар Асад обяви, че войските му ще продължат кампанията си, докато поемат контрол върху цялата територия на Източна Гута.
1
1512
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Март 2018 21:38
Бившият министър на жилищното строителство и на държавните служби Блок ще замени Халбе Зейлстра, който подаде оставка през февруари, след като призна, че е лъгал за среща с президента на Русия Владимир Путиен през 2006 г.

Тази фамилия ми звучи като на френски...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД