:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Петев получи доверие в Кипър до лятото

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Ивайло Петев
Трите поредни загуби на "Омония" в първенството на Кипър поставиха под въпрос бъдещето на треньора Ивайло Петев. Наложи се събиране на управата на клуба вчера, като на срещата бе решено, че българинът няма да бъде уволняван и ще получи шанс да се докаже до края на сезона.

Президентът на клуба Антонис Ционис е говорил с Петев и му е обявил за кредита на доверие до лятото. В същото време членове на ръководството недоволстват, че българинът е извадил от състава трима основни футболисти най-вероятно заради разваляне на атмосферата в съблекалнята и нерегламентирани контакти с медиите.

Вестник 24Sports обяснява, че наставникът е изнервен, тъй като усеща, че няма да успее да постигне нито една от поставените му две цели за сезона - място в евротурнирите и поне финал за Купата на Гърция. В момента "Омония" е на 6-о място с 44 т., на 11 т. от топ 4. Освен това отпадна на 1/8-финалите за купата.

"Атмосферата в отбора е развалена. Ако играчите показваха каквото правим на тренировката, щяхме да сме по-добри в резултатите си. Но аз съм достатъчно умен и мога да разбера откъде идва всичко това", загадъчно коментира Петев.

В същото време Владимир Гаджев игра цял мач за "Анортозис" и получи жълт картон при домакинската загуба с 1:2 от "Аполон" (Лимасол) в мач от 2-рия кръг на групата за определяне на шампиона и евроучастниците в кипърското първенство. "Анортозис" е трети с 57 т. Води "Аполон" с 67 пред АПОЕЛ с 67.
1068
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД