:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шеф призна за криза в "ЦСКА-София"

Главният мениджър на "ЦСКА-София" Стойчо Стоилов обяви, че отборът изживява игрова криза. "Ние имаме криза в играта и това е видно. Работим върху това да я отстраним. Влизаме в плейофите. Мисля, че треньорите ще намерят причината и тя ще бъде отстранена. Има отстъпление в играта на отбора. Може би новите играчи още не могат да се адаптират към стила на игра... Може и шампионските амбиции да понатежават...", заяви Стоилов.

Той призна също, че отборът е зависим от голмайстора Фернандо Каранга. Последният пък изчаква днес заседание на Дисциплинарната комисия, за да разбере дали ще бъде наказан за неделния мач с "Левски". Срещу "Пирин" бразилецът направи жест на прерязване на гърлото към публиката на домакините, след като вкара за крайното 2:1. След самото попадение Каранга също така съблече фланелката си, но не получи картон за това от рефера Георги Димитров.



БИЛЕТИ

Пропуските за неделното дерби вече се продават в мрежата на "Тикетпро". Феновете на "ЦСКА-София" ще бъдат в сектори А (15 лв.) и Г (10 лв.), а на "Левски" - в Б (10 лв.) и В (15 лв.).
1230
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД