:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 173
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

8-кратният олимпийски шампион

Оле Ейнар Бьорндален, който не попадна в тима на Норвегия за игрите в ПьонгЧанг `18, разкри, че е имал позволение от МОК да се включи в отбора на Беларус, но е отказал офертата от родината на своята съпруга Даря Домрачова. "Да, теоретично можеше да се случи - заяви 44-годишният ветеран пред норвежкия канал TV2. - Много мислих и накрая отказах. Аз съм норвежец и щеше да е много трудно за мен да се появя на стадиона в беларуски екип. Не мисля, че щеше да е редно. Затова нямам съмнение, че решението ми беше правилно."



Бившият №1 в тениса Анди Мъри

може да се завърне в игра на някой от двата нови турнира във Великобритания от веригата "Чалънджър", твърдят местни медии. Едната опция пред 30-годишния шотландец след поредната операция в дясното бедро е надпреварата на твърд корт в зала в Глазгоу (Шот, $100 000) от 28 април, а другата - в Лафбъро (Анг, $100 000) от 19 май. Мъри няма официален мач след "Уимбълдън" миналия юли.



Българинът Габриел Донев

отпадна в I кръг на турнира по тенис на клей в Анталия (Тур, $15 000). Преминалият през квалификациите 21-годишен наш талант загуби с 4:6, 4:6 от Камило Уго Карабели (Арж).



Националката за "Фед къп"

Изабелла Шиникова се класира за II кръг на тенис турнира на червени кортове в Хамамет (Тун, $15 000). Поставената под №2 българка елиминира участващата с "уайлд кард" Франческамария Панарале (Ит) с 6:1 6:3. Следващата съперничка на 26-годишната софиянка ще бъде квалификантката Франческа Булани (Ит).
1038
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД