:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 91
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Фернандо Алонсо призна, че е обмислял да напусне F1

Фернандо Алонсо
Двукратният шампион във Формула 1 (2005, 2006 г.) Фернандо Алонсо призна, че е обмислял да напусне в края на миналия сезон. Заради трите слаби сезона в "Макларън" испанецът е възнамерявал да се премести изцяло в американските серии "Индикар".

"Но усещах, че не е сега времето да се откажа - не и след тези резултати, не и с такова чувство. Щях да съжалявам до края на живота си", казва 36-годишният Алонсо в интервю за сп. "F1 Рейсинг".

Той преподписа с "Макларън", след като английският тим преустанови сътрудничество с "Хонда", чиито двигатели често проваляха болидите по време на състезания. "Определено все още искам да успея. Имам недовършена работа с "Макларън", твърди още Алонсо, който даде второто най-добро време за обиколка на пистата "Каталуния" край Барселона, където отборите от F1 проведоха общо 8 дни предсезонни тестове.

Испанецът споделя още, че участието му в легендарната надпревара "Индианаполис 500" в САЩ миналата година е събудило отново неговите състезателни усещания. Тогава Алонсо води няколко обиколки и бе сред претендентите за победа, преди двигателят му да се повреди.
1141
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД