:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Сирийската армия продължава да изтласква различните бунтовнически групи от Източна Гута край Дамаск. Русия е готова да отговори на всякакви заплахи спрямо нейните военни, породени от потенциална удари на САЩ срещу сирийското правителството, заяви вчера началникът на Генералния щаб на руската армия ген. Валерий Герасимов.
Съдия от Върховния съд е задържан

вчера сутринта от полицията в чешката столица Прага при спецоперация на органите на реда, съобщиха чешкото радио. Новината бе потвърдена от говорителя на Министерството на правосъдието Тереза Шейбалова, която не разкри името на магистрата, но допълни, че той е задържан за разпит. От Националния център за борба с организираната престъпност също потвърдиха операцията, но отказаха да дадат повече подробности за нея.



Университетът на Сорос иска да открие

свой филиал в австрийската столица Виена, съобщи "ИЮ Обзървър". Ректорът Майкъл Игнатиеф каза, че Централноевропейският университет (ЦЕУ) на американския милиардер Джордж Сорос ще остане в Будапеща и че работи с австрийското правителство, за да "стане ЦЕУ - Виена реалност". Кметът на австрийската столица Михаел Хаупъл приветства тази стъпка и уточни, че ЦЕУ "предлага възможността на века". Унгарският премиер Виктор Орбан обвини Сорос, че подстрекава към миграция в Европа и се опитва да влияе на унгарската политика. Унгарското правителство отлага подписването на споразумение, по силата на което ЦЕУ ще може да остане в Будапеща и да продължи да издава американски дипломи.
1203
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД