:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 386
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сестри Стоеви са на 1/8-финал на "Ол Ингланд"

СНИМКА: ФЕЙСБУК
"И за да е ясно - нашият треньор е Михаил Попов", написаха Габриела (вдясно) и Стефани след победата.
Габриела и Стефани Стоеви постигнаха победа на старта на Откритото първенство на Англия по бадминтон, наричано "малкото световно първенство". На "Ол Ингланд" в Бирмингам (нагр.фонд $1 млн.) няма квалификации и участват само първите 32 в световните ранглисти, като българската двойка влиза в схемата, защото е №15 в света.

Сестрите от Хасково срещнаха поставените под №6 индонезийки Грейсия Поли и Априяни Рахаю (7-и в света) и ги победиха категорично с 2:0 (11, 19) гейма след 47 минути битка на корта. Това беше първа среща на българския дует с тези съпернички.

"Голям мач. Щастливи сме от играта си и сме готови за следващия кръг. И за да е ясно - нашият треньор е Михаил Попов", написаха Стоеви във "Фейсбук".

На 1/8-финалите шампионките от Европейските игри в Баку`15 ще спорят с японките Мацумото и Нагахара (№14 в ранглистата) или рускините с Червякова и Морозова (№22), чийто мач бе по-късно вчера.

Победата в "Арена Бирмингам" е втора въобще на "Ол Ингланд" за Стефани и Габриела, които спечелиха един мач при дебюта си - през 2015 г. В следващите им две участия те неизменно отпадаха на старта.
1026
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД