:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" защити треньора и съзря конспирация

Димитър Димитров не мисли да напуска поста си след края на сезона
СНИМКА: ФЕЙСБУК/ "ЛУДОГОРЕЦ"
Ученици от Испания, Италия, Полша и Турция, които гостуват в ОУ "Тургенев" в Разград по проект за ученически обмен "Еразъм + К2", посетиха базата на "Лудогорец". Гостите бяха разведени от изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев. Полските деца пък с радост говориха със своите сънародници в "Лудогорец" Яцек Горалски и Якуб Швиерчок.
Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров ще остане на поста си и през следващия сезон. От клуба защитиха треньора си от спекулациите, че ще напусне през лятото. Дори лично собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев заяви, че Димитров се справя добре на поста си и той е доволен от него. Бизнесменът посочи, че спекулациите се появявали нарочно малко преди старта на II фаза в първенството на Първа лига. Целта била да внесат дестабилизация в клуба и да разконцентрират треньорския екип и футболистите. Домусчиев определи слуховете за треньора така: "Евтини номера, които са ни познати от близкото и далечното минало, но няма да успеят при нас, защото "Лудогорец" е сериозен клуб".

Димитров на свой ред потвърди, че няма намерение да напуска и е в отлични отношения със собствениците, хората от оперативното ръководство, както и с футболистите. Наставникът също предположи, че непотвърдените информации са спекулативни. Той стана наставник на "Лудогорец" през август 2017 г., заменяйки Георги Дерменджиев. През есента разградчани не играха много убедително, но се класираха на 1/16-финал в Лига Европа.

От началото на 2018-а "Лудогорец" успява да задържи лидерската си позиция в Първа лига и има всички шансове за завърши на върха след първата фаза на първенството, ако завърши поне с равенство гостуването срещу "Етър" в неделя от XXVI кръг. След наказание в групата на разградчани ще се върне Джоди Лукоки. Възстановен от травма пък е Лукас Саша.



ЕДНО КЪМ ЕДНО

"По повод внушенията за моето бъдеще в "Лудогорец", които периодично се тиражират в средствата за масова информация, бих искал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от обичайната пропаганда срещу любимия ни отбор... Както всяко начало, и за мен бе трудна адаптацията в клуба, но с течение на времето изградихме един страхотен колектив... Удовлетворен съм от комуникацията с футболистите, с които съм убеден, че ще постигаме заедно целите, поставени ни от собствениците... Аз се чувствам добре в България и съм убеден, че с "Лудогорец" тепърва ще спечеля много отличия", написа Димитров в открито писмо.



998
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД