:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Съдиите остават поне още 10 дни без шеф

Първото заседание на новия Изпълком на БФС не определи вчера председател на съдийската комисия на мястото на подалия оставка Петър Петров. Сега кандидатът трябва да бъде предложен от президента на футболния съюз Борислав Михайлов по време на предстоящата пауза в първенството и да поеме своите функции преди началото на мачовете от втората фаза - 31 март.

На вчерашния Изпълком не са обсъждани кандидатури. "Не е необходимо да бързаме. Трябва повече време и не сме коментирали имена. Трябва да е сериозен човек, авторитетен и да си разбира от работата. Основната тежест ще падне върху мен, защото аз трябва да го предложа. Членовете на изпълкома не могат да гласуват, защото там има президенти на клубове и се получава конфликт на интереси", заяви Михайлов. Той призова за подкрепа от държавата за справяне с натиска над съдиите.

"Премиерът е запознат със ситуацията... Така или иначе ще инициираме среща между него и президенти на клубове. Ще търся подкрепата на държавата, защото ние не можем да се справим с натиска. Ние не сме разследващ орган", заяви още президентът на БФС.



ТРИЧЛЕНКА

Нарядите за последния кръг от редовния сезон на Първа лига, който ще е в предстоящия уикенд, ще се определят от комисия в състав Кольо Данев, Костадин Стоичков и Йордан Гулев.
1
1147
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Март 2018 07:40
не е трагедия
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД