:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" задържа капитана до 2020 г.

"Сините" подписаха нов договор и с юношата Ивайло Найденов
СНИМКА: LEVSKI.BG
Капитанът и вратар на "Левски" Божидар Митрев (вляво) се поздравява с изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов, след като е подновил договора си.
Капитанът на "Левски" Божидар Митрев подписа нов договор с клуба до 2020 г. Вратарят имаше контракт до лятото, но ще остане в тима и след това. 30-годишният Митрев пази в 29 мача през този сезон, а в кариерата си е играл общо 82 двубоя с екипа на "сините". Националът се върна в "Левски" миналата пролет, след като тогавашният титуляр Боян Йоргачевич се контузи.

"Левски" предложи нов договор и на един от юношите на тима - Ивайло Найденов. 19-годишният халф също подписа до юни 2020 г. Сегашният му контракт бе до 2019 г. Найденов влезе в 7 мача на "сините" през този сезон, а е играл общо 16 пъти при мъжете.

Междувременно "Левски" продължава да се готви за мача с "ЦСКА-София" в неделя. Според радио "Дарик" треньорът Делио Роси ще заложи на Станислав Костов като титуляр в срещата. Нападателят пропусна мача с "Етър", като получи почивка, но почти сигурно ще води атаката в неделя. Серджиу Буш, който бе титуляр срещу "Етър" и вкара гола за крайния резултат 1:1, ще остане на пейката срещу "ЦСКА-София". Там ще е и новото попълнение Ривалдиньо, тъй като е трети вариант за централен нападател.

Очаква се Роси да направи поне още една промяна в сравнение с предишния мач. Треньорът не е доволен от представянето на Жерсон Кабрал и също ще го остави резерва. Кабрал бе сменен от Роман Прохазка още на почивката на мача с "Етър", затова словакът ще си върне титулярното място срещу "ЦСКА-София".

Италианският сайт "Калчомеркато" пък определи "Левски" като "комфортен остров" за треньора Делио Роси. Изданието направи анализ на представянето на "сините" срещу "Етър".

"Тимът му влезе трудно у дома срещу скромен отбор, но въпреки това в рамките на 10 минути успя да изравни, а почти и спечели. Нашименто обаче пропусна дузпа. И все пак Роси се намира на комфортен остров - трето място и актив от 50 точки", се казва още в материала на "Калчомеркато".



БИЛЕТИ

На касата пред сектор А на ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов" вече се продават билети за неделното дерби срещу "ЦСКА-София". Те могат да бъдат намерени и в мрежата на "Тикетпро". "Сините" фенове ще са в сектор Б (10 лв.) и В (15 лв.).
1062
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД