:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 236
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Камелот" са финалното попълнение на "Варна Мега Рок"

СНИМКА: WIKIPEDIA.ORG
"Камелот" с вокалиста Томи Каревик (третият от ляво на дясно), който замени през 2012 г. любимия на мнозина фенове на групата Рой Кан.
"Камелот" е последната група, която попълва афиша на първото издание на фестивала "Варна Мега Рок". Това обяви в ефира на радио "Зи Рок" бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, който е съорганизатор на събитието заедно с Община Варна. Самият фест ще се проведе на 18 и 19 август на пристанището в морската ни столица.

Цонев дори разкри, че музикантите от американската прогресив метъл група сами са изявили желание да свирят на следващото музикално събитие, организирано от него. "Камелот" ще се появи първата вечер - на 18 август, точно преди хедлайнерите Глен Хюз и Б.Т.Р. Преди тях същия ден на сцената ще се качат българите "Кросфайър" и "Кикимора". За 19 август също вече всичко е ясно - старт с нашата симфоник метъл група "Бендида", следват "Конкурент" и мощен финландски завършек с "Апокалиптика" и "Найтуиш".

Двудневните билети за "Варна Мега Рок" са по 90 лв. и се продават в мрежата на "Ивентим" за цялата страна, включително НДК, бензиностанции OMV, "Български пощи", "Технополис" и др. Деца до 12 г. ще влизат на фестивала безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

2341
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД