:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 440
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Николай Михайлов

се завърна в игра за "Омония" (Никозия), след като месец и половина се възстановяваше от контузия. Вратарят бе титуляр за тима на треньора Ивайло Петев при загубата с 1:3 от АЕК (Ларнака) в третия кръг от плейофите. Това бе четвърто поредно поражение за "Омония" и шесто в последните 7 мача. Тимът на Петев е на последното 6-о място в групата си в плейофите с 44 т., а АЕК е с 58. В друг мач Владимир Гаджев игра 81 мин. при победата с 2:0 на тима си "Анортозис" срещу АЕЛ (Лимасол). "Анортозис" е трети с 60 т., като изостава със 7 от лидерите "Аполон" (Лимасол) и АПОЕЛ (Никозия).



Тимът

на Георги Дерменджиев "Ордабаси" постигна втора поредна победа в първенството на Казахстан - 2:1 срещу "Кизил-Жар", воден от Никола Спасов. Михаил Венков игра 90 мин. за гостите. В друг мач от втория кръг "Кайсар", воден от Стойчо Младенов, завърши 1:1 с "Акжайк".



Николай Димитров

бе титуляр за "Урал", който постигна най-убедителната си победа в руската Премиер лига - 3:0 срещу "СКА-Хабаровск". Халфът остана в игра до 88-ата мин., когато бе сменен от Гиорги Чантурия. "Урал" вече е осми в класирането с 28 т.



"Ювентус"

изненадващо завърши 0:0 като гост на "СПАЛ 2013" в мач от 29-ия кръг на Серия А. Това сложи край на серията от 12 поредни победи за тима. "Ювентус" все пак изравни рекорда си от 10 поредни мача без допуснат гол в калчото. Вчера "Интер" смачка с 5:0 "Сампдория" като гост с 4 гола на Мауро Икарди. "Юве" води в класирането със 75 т., следван от "Наполи" със 70, но с мач по-малко.
997
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД