:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Неймар иска ПСЖ да вдигне заплатата му на €1,3 млн. седмично

Чувствам петте месеца във Франция като пет години, оплака се бразилецът
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Анхел ди Мария от ПСЖ атакува вратата на "Ница" при победата на тима си с 2:1 като гост. Аржентинецът отбеляза първия гол, а Дани Алвеш вкара победното попадение. Преди това Алан Сен-Максимин бе извел "Ница" напред. ПСЖ е лидер в класирането с 83 т. "Монако" е втори с 60 и мач по-малко.
Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар иска клубът да увеличи заплатата му. Според британския в. "Таймс" бразилецът е казал на ръководството, че трябва да му дават по €1,3 млн. седмично, ако искат да остане в тима и през следващия сезон. Нападателят премина в ПСЖ миналото лято срещу €222 млн., платени на "Барселона". Неймар прибира около €750 000 на седмица според сегашния си договор, който е до 2022 г. Бразилецът обаче е основна трансферна цел на "Реал" (Мадрид), като се говори, че самият той има желание да премине в "кралския клуб".

"Таймс" твърди, че президентът на ПСЖ Насер ал-Хелаифи е пътувал до Бразилия, за да преговаря за ревизия на новия договор на Неймар. По-късно френският в. "Екип" съобщи, че от ПСЖ са отрекли подобно нещо и Неймар не иска допълнителни пари.

Самият нападател подсили допълнително слуховете, че иска да напусне, след като се оплака от отношението към него във Франция и най-вече от това, че прекалено често е фаулиран. Бразилецът в момента е контузен и се възстановява в родината си, като все още не е ясно дали ще е напълно готов за световното първенство в Русия.

"Чувствам петте месеца във Франция като пет години. Винаги ме удрят. Мисля, че има прекалено много нарушения, не е честно. Постоянно ме ритат и удрят, цялото ми тяло е покрито със синини", каза Неймар пред Esporte Interativo.

Според статистиката нападателят наистина е фаулиран по-често. Нарушенията срещу него са средно по 5,2 на мач във Франция, а за сравнение в Испания са били по 3,2 на мач. "Дейли Мейл" твърди, че Неймар е недоволен и от качеството на терените във Франция, както и от това, че ПСЖ пътува с автобус за някои от мачовете си. Нападателят се оплаквал и от това, че тимът отсяда в хотели дни преди мачове.

Непрестанните слухове за трансфер на Неймар в "Реал" (Мадрид) доведоха и до въпроси към треньора на испанския тим Зинедин Зидан. Попитан какво мисли за бразилеца, французинът каза: "Той е добър играч, но не е наш. Добрите играчи могат да играят във всеки отбор на всяка позиция."
1199
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД