:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 437
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Маскирани изпочупиха автобус със "сини" фенове

Два автобуса с фенове на "Левски" са били нападнати на път от провинцията към столицата за вчерашния двубой с "ЦСКА-София", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Запалянковци от фенклуба на "сините" в Панагюрище пътували по магистрала "Тракия", когато автобусът им бил засечен от десетина леки автомобила в района на Вакарел. Сигналът за инцидента е получен около 10,30 ч. По думите на очевидец, пътувал с автобуса, около 30-40 души започнали да хвърлят камъни и изпочупили стъклата на возилото.

"В автобуса има и деца, като по чудо няма пострадали", коментира той, цитиран от радио "Фокус". Очевидецът допълни, че автомобилите са били с хасковски и старозагорски регистрации, а излезлите от тях мъже са били с качулки и бухалки.

Почти по същото време се е разиграл идентичен екшън на магистрала "Хемус" край Ябланица. Там феновете на "Левски" успели да избягат от мястото на инцидента и да потърсят помощ в местното районно управление на МВР. Автомобил с двама от нападателите е бил засечен край Тетевен, а те са задържани. Продължава издирването и установяването на самоличността на останалите участници в нападението.
3
1198
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
19 Март 2018 09:07
Очевидецът допълни, че автомобилите са били с хасковски и старозагорски регистрации, а излезлите от тях мъже са били с качулки и бухалки.


Феновете на Литекс в действие.
19 Март 2018 09:48
Я ни кажи сега Манго,от кого паднахте - от " селския отбор" Литекс ",или от ЦСКА. !? Щото ако сте паднали от селски отбор , излагацията е голяма, да не кажа страшна !
19 Март 2018 10:05
Напълни се София с вкиснал чесън
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД