:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 535
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Раева: Нашите съчетания са най-добрите в света

СНИМКА: SPORTAL.BG
Илиана Раева (вляво) разказва за организацията на турнира в София, докато трикратната световна шампионка и член на Техническия комитет към FIG Мария Гигова я слуша внимателно.
"Съчетанията ни са най-добрите в света. За ансамбъла ни има само хвалебствия - че няма конкуренция, че е най-силният, с най-силните композиции. Съдиите са в истински и неподправен възторг. Момичетата са атрактивни и дай боже, да играят без грешка. Те са наясно, виждат реалната ситуация и е естествено да имат апетит към златните медали. Имат възможност."

Това заяви президентът на федерацията ни по художествена гимнастика Илиана Раева преди турнира за Световната купа в София другия уикенд. За него са подали заявки 57 състезателки от 34 страни, сред които и тези от световния елит: Русия праща сестрите Аверини, Беларус - Алина Харнаско и Катерина Халкина, а Украйна - Влада Николченко и Олена Дяченко. Невяна Владинова още не е възстановена от травма на глезена, затова освен Катрин Тасева ще играе Боряна Калейн.

При ансамблите Симона Дянкова, Елина Бинева, Теодора Александрова, Мадлен Радуканова и Лаура Траатс ще спорят с най-силните отбори - сред 18-те заявени са Русия, Италия, Беларус, Украйна, Япония, Испания и Корея.

Билетите за "Арена Армеец" са по 15-20 лв. за квалификациите и 20-25 лв. за финалите.
2723
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД