:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Константинов изведе "Локомотив" до Плейоф 6

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов класира клубния си тим "Локомотив" (Новосибирск) за втората елиминационна фаза в Шампионската лига. Руският гранд бе загубил по скандален начин с 0:3 гейма първия двубой с белгийския "Нолико" (Маасейк) от Плейоф 12, но в реванша у дома се наложи с 3:1 (18, 22, -19, 24) и впоследствие спечели "златния" гейм с 15:12.

Така Гибона получи и лично възмездие за червения картон, който видя в края на срещата в Белгия заради бурната си реакция при несправедливо отсъдена точка в полза на "Нолико". Най-полезен за "железничарите" миналата вечер бе шведският диагонал Маркус Нилсон с 20 т. (1 блок), а Сергей Савин добави 18 (1 ас, 2 блока). Най-резултатен в зала "Север" стана Себастиан Геверт, който заби 26 т. (5 аса, 2 блока) за гостите.

Съперник на "Локомотив" в Плейоф 6 ще бъде италианският гранд "Сър Колуси Сикома" (Перуджа), който елиминира турския шампион "Халкбанк" (Анкара) след две победи с по 3:0. В първия мач на 4 април тимът на Константинов ще гостува, а реваншът е на 11 април в Новосибирск, като крайният победител ще се класира за Финалната четворка.

Същевременно гръцкият "Олимпиакос" с Тодор Алексиев в състава се класира за финала на третия по сила европейски клубен турнир - "Чалъндж къп". Тимът от Пирея разгроми руския "Газпром-Югра" (Сургут) с 3:0 (22, 17, 21) в реванша и записа втора чиста победа на 1/2-финалите. Българският посрещач допринесе с 10 т. (2 аса, 3 блока), а най-ефективен бе финландският национал Мико Ойванен с 12 т.

В спора за трофея "Олимпиакос" ще срещне "Бундже" (Равена), където играе Красимир Георгиев. "Българското" дерби ще е в два мача с разменено гостуване.
2705
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД