:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

България остана без Гълъбинов за контролите

Заради лошото време билетите в Разград са само за секторите с козирка
СНИМКА: ФЕЙСБУК/НАЦИОНАЛЕН ОТБОР
Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков реши да припомни годините си на футболист и се включи в една от тренировките на националите в Разград.
Нападателят Андрей Гълъбинов ще пропусне предстоящите контроли на националния отбор срещу съставите на Босна и Херцеговина и Казахстан - на 23 и 26 март. Футболистът на италианския "Дженоа" е получил травма на тренировка в сряда, а след преглед с ехограф е установено, че има леко разтежение на адуктор.

Мачът срещу босненския тим е днес от 19 ч. в Разград. Заради лошото време гостите отмениха тренировката си. Служители пък постоянно чистеха от снега "Лудогорец Арена" и тренировъчните игрища. От футболния съюз обявиха, че заради лошото време билети за срещата ще се продават за само секторите с козирка.

"Във връзка с лошите атмосферни условия в цялата страна Българският футболен съюз уведомява привържениците, че билети за приятелския мач България - Босна и Херцеговина ще се продават за сектор "В" и сектор "Моци" на "Лудогорец Арена". БФС изразява своята благодарност към домакините от ПФК "Лудогорец" и град Разград за огромните усилия, които полагат за нормалното провеждане на контролата на националите", се казва в съобщение от съюза.

Билетите за ВИП зоната в сектор "В" са на цена 20 лв., а за другите блокове са по 5 и 6 лв. За трибуна "Моци" пък цената е 3 лв. Очаква се трибуните да бъдат почти пълни, като вероятно ще има и агитка от около 50-100 души от Босна.

Междувременно босненският сайт sportsport.ba обяви базата на "Лудогорец" за футболен рай. Според изданието хора от националния тим на Босна са казали, че това е "най-добрата база на Балканите". "Подобни комплекси имат отбори като "Барселона", "Реал" (Мадрид), "Байерн", "Манчестър Юнайтед" и "Ювентус", пише още сайтът.



БНТ HD ще излъчи контролите

Контролите на националите срещу Босна и Херцеговина и Казахстан ще бъдат излъчени по БНТ HD. Първата проверка е от 19 ч. днес, а срещата с водения от Станимир Стоилов тим на Казахстан ще се играе във Фелчут (Унг) в понеделник, отново от 19 ч.
2865
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД