:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за петък

Овен

Дребните на пръв поглед проекти и планове, свързани с близкото бъдеще, могат евентуално да прераснат в нещо сериозно. Възможно е да скъсате със свои стари приятели, с които отношенията ви не са били особено искрени. Това няма да ви натъжи особено, тъй като използвайки своите идеи, ще намерите нови партньори и съмишленици. Не проявявайте щедрост, дори да смятате, че това няма да се отрази на парите ви.



Телец

Родените в знака ще трябва да се опитат да са максимално концентрирани върху служебните си дела, като не отстъпват пред недоразуменията и проблемите, възникнали около тях. На първо място е задължително да намирате добри аргументи, ако сте преследвани за някой свой гаф на работното си място от началник или високопоставен клиент. Приемайте с усмивка забележката, като се опитате да я коригирате максимално бързо. Опитайте се да възстановите душевното си равновесие, за да можете адекватно да посрещнете предстоящите предизвикателства, пред които ще ви изправи съдбата.



Близнаци

Повишете своето внимание по отношение на текущите разходи и ги покрийте с приходите си, за да запазите баланса в материален план. Опитайте се да приемете нововъведенията на работното място от положителна гледна точка, в противен случай рискувате да влезете в сериозен конфликт с висшестоящите. Някои от вас ще трябва да проявят повече разбиране към затрудненията, пред които се изправят близките ви. Дайте си време за отдих.



Рак

Намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно днес ще е търпеливо да подхождате към проблемите. На работното си място ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. Не давайте лъжливи обещания на интимната си половинка, защото едва ли това ще се разбере по правилния начин.



Лъв

В петък мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците им и деловите им партньори. Хубавите моменти за вас сега предстоят, но като че ли ще започнете да ги усещате, след като обърнете внимание, че интимната половинка, колеги, делови партньори и приятели зачитат и се вслушват в изказаното от вас мнение.



Дева

Лесно ще съумявате да намирате изход от всяка затруднена ситуация. Ще притежавате в огромна доза изтънченост, която при всяко положение ще бъде забелязана от околните, независимо от факта коя е социалната общност, в която се движите във всекидневния живот. Не си мислете, че може да издържите на натоварено темпо, защото организмът ви не е железен. Положителните емоции в любовта ще са най-сериозният ви стимул.



Везни

Решенията, които вземете в професионалната сфера, ще имат траен ефект върху живота ви. На първо време е добре да не пренебрегвате собствените си желания, като се опитате да ги съвместите с тези на околните, но без да правите твърде голям компромис със себе си. Именно така ще установите колко ценни и незаменими сте вие за околните в службата. Стремете се да сте внимателни във всяко отношение и ви гарантирам, че ще сте доволни от крайните резултати.



Скорпион

През последния делови ден от седмицата ще се сблъскате с множество добри новини в личен план. Моментът е подходящ за сдружаване, за начало на общо съжителство и дори необвързаните представители на знака ще получат предложение за брак. Ще постигате отлични резултати на работното си място, но не без усилия и лишения. Ще се опитате да направите всичко възможно да управлявате делата си съвестно.



Стрелец

Мнозина от вас могат спокойно да кандидатстват за нова длъжност или пост. Лесно ще печелите доверието на високопоставените особи, но като че ли още по-умело ще печелите съмишленици, които ще ви подкрепят, независимо от факта дали сте в добра позиция в обществото, или не. В любовта моментът не е особено подходящ за промени. Направете всичко необходимо да запазите емоционалното си равновесие, дори и да сте под напрежение.



Козирог

Имайте предвид, че в професионално отношение можете да постигнете много повече, ако работите в колектив, отколкото индивидуално. Хората в обществени професии ще се радват на популярност не само сред приятелите и познатите си, но и в средата, в която работят. Едва ли има някой, който ще може да попречи да се обградите с верни приятели, но също така рискувате да скъсите дистанцията с някого, който не е искрен.



Водолей

Днес се опитайте да бъдете максимално предпазливи във всичко, което предприемате. Избягвайте хората, които ви натоварват със съмненията и черногледството си. Финансовото ви състояние ще се запази сравнително стабилно, а някои ще получат пари. В любовта бъдете по-постоянни в чувствата си и търпението ще е ключово за целия ден. Опитайте се да разрешите проблемите и противоречията си в отношенията с интимната половинка.



Риби

Петък ще е наситен на събития за родените в знака. Ще сте затрупани с работа и едва вечерта ще разполагате с достатъчно време за отдих, на което да се насладите с най-близките, обичани или пък най-приятните ви хора. Днес звездите даряват мнозина със способността да печелят пари благодарение на знанията и високия си професионализъм, което моментално ви превръща в предпочитан делови партньор или изпълнител на чужди проекти и инициативи.
4997
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД