:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Привлеченият през лятото

в "Левски" Антони Белмонт е недоволен, че рядко влиза в игра и има желание да прекрати договора си след края на сезона, твърди "Топспорт". До момента френският халф е записал само 7 мача за "сините" и дори тренира с юношите. Междувременно от "Левски" обявиха, че децата до 10 г. ще влизат безплатно на неделното домакинство срещу "Берое". Билети се продават в мрежата на "Ивентим" за цялата страна, както и във фенмагазина на "сините", като цената за сектор А е от 10 до 70 лв., за Б е 7 лв., а за В - 10 лв.



"Берое" изненадващо прекрати

по взаимно съгласие договора си с японския халф Кохей Като, който бе привлечен през лятото на 2016 г. Причината е, че Като е решил да се върне в родината си и да се опита да се пребори за място в националния отбор за Мондиал 2018. Като записа 47 мача и 1 гол за "Берое".



"ЦСКА 1948" сезира

Софийския апелативен съд за действията на служители от служба "Връчване на призовки и съдебни книжа", които вече месец не могат да открият треньора в школата на "ЦСКА-София" Атанас Борносузов, който има право да обжалва пред ВКС като кредитор на ЦСКА, но не го прави и това спъва делото по несъстоятелността на ЦСКА. "Щеше да е смешно, но е тъжно, тъй като Борносузов води официални мачове на своя тим, участва в публични семинари... В недоумение сме как е възможно цялото общество, цялата държава да бъдат разигравани втори път, след като вече бяха ощетени с над 22 милиона лева от (според нас) нарочния фалит на най-успешния български клуб", казват още от "ЦСКА 1948".



Халфът на "Черно море"

Мариян Огнянов няма да играе до средата на май заради частично разкъсана връзка на лявото коляно. Той в момента е с шина, като в средата на април ще започне раздвижване, а в началото на май ще поднови тренировки.



Цветан Генков започна

тренировки с "Локомотив" (Сф) и е много вероятно да подпише договор с клуба, за който е играл от 2004 до 2007 г. и през 2010 г. За последно 34-годишният нападател бе в казахстанския "Окжетпес".
1262
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД