:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" разпродава под пара мача с "Лудогорец"

Двубоят от XXXIII кръг на Първа лига между "ЦСКА-София" и "Лудогорец" на 5 май вече предизвиква голям интерес и по всичко личи, че ще се оправдае решението той да се играе на ст. "Васил Левски". Два дни след като бяха пуснати в продажба билетите, вече са ангажирани около 8000 места (или 1/5 от местата на трибуните). Продадени са почти 4000 пропуска, 1000 са запазени за гости на "ЦСКА-София", тъй като тогава е и кулминацията от тържествата по случай 70-годишнината на фалиралия ЦСКА. Други 500 са отделени за купуване от футболистите от мъжкия тим, а 2500 са заделени за собствениците на абонаментни карти.

Спортният директор Пламен Марков преди два дни коментира, че очакванията му са, че до около месец всички билети ще бъдат разпродадени. Марков междувременно коментира пред "Диема спорт" поведението на Фернандо Каранга след дербито с "Левски". Той бе критичен заради размахването на надуваемия полов член, окичен с шалчета на "Левски". "Не мога да го оправдая този жест. Това не е признак на действие на един голям спортист", заяви Марков. Той обаче оправда бразилеца за жеста с прерязване на гърлото с ръка. "По-скоро по този начин той показва, че е прекършил амбициите, ентусиазма, желанието за победа на противниковия отбор", обясни директорът в "ЦСКА-София".
1417
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД