:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Контроли

България - Казахстан 2:1 (Ив. Попов 23-д, Бодуров 90; Тунгишбаев 56), Китай - Чехия 1:4 (Фан 5; Калаш 58, Шик 59, Кърменчик 62, Кадерабек 78), Уелс - Уругвай 0:1 (Кавани 49), Финландия - Малта 5:0 (Пуки 13, 27, Таими 23, Йенсен 85, Соири 88), Албания - Норвегия 0:1 (Ростед 70), Португалия - Холандия 0:3 (Депай 11, Бабел 33, Ван Дайк 45)



Андрей Гълъбинов може

да не играе до края на сезона. Нападателят на "Дженоа" се контузи по време на тренировка с националния отбор в Разград, но прегледи в Италия са установили, че разтежението на българина е доста сериозно. Дори ще има нови изследвания, за да се установи дали няма разкъсване на мускулни влакна. Засега Гълъбинов ще пропусне 7 мача в Серия А, като има шанс да играе в последните три кръга.



Георги Миланов не е сигурен

дали ще продължи да играе за ЦСКА (Москва) и през следващия сезон. "Оставам в ЦСКА до лятото. Предстои ни важен мач с "Арсенал" (бел.ред. - от 1/4-финалите за Лига Европа) и мисля само за това. Какво ще се случи лятото, ще решим аз и моят агент", заяви халфът след победата с 2:1 над Казахстан.



Фаворит за нов треньор

на "Пари Сен Жермен" е португалецът Леонардо Жардим, който от 2014 г. води един от конкурентите в Лига 1 - "Монако", съобщи в. "Паризиен". Изданието допълва, че настоящият треньор на парижани Унай Емери най-вероятно ще подаде оставка след края на настоящия сезон. Според предишна информация ПСЖ преди това е получил отказ от Луис Енрике.



Отказът на Томас Тухел

да стане треньор на "Байерн" е превърнал в основен кандидат за поста Люсиен Фавр, твърди "Франс футбол". Швейцарецът води от 2016 г. френския "Ница" и трябва да бъдат платени 3 млн. евро неустойка за предсрочно прекратяване на договора му. Фавр има опит в Първа бундеслига, където е водил "Херта" и "Борусия" (Мьонхенгладбах).

1285
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД