:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хубчев ще лансира 19-годишни в А отбора

Селекционерът и вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков са недоволни след победата над Казахстан
СНИМКА: ФЕЙСБУК/НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ
Николай Бодуров се радва на гола си в добавеното време, с който донесе победата с 2:1.
Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев намекна, че ще предприеме нов курс на подмладяване в националния отбор и ще даде шанс на юношите (до 19 г.), които изнесоха силни мачове в последната година. Треньорът е харесал и няколко младежки национали.

"Гледахме още няколко човека. Те са от отбора на Ангел Стойков и от младежите. Преценихме да не ги вземем, защото играят много по-важни мачове. Бих ги извикал за такива приятелски мачове. Те знаят, че ги наблюдаваме", коментира Хубчев.

Той говори след победата с 2:1 над Казахстан в контролен мач, игран в Унгария. Селекционерът обаче не бе доволен от поведението на играчите си на терена. "Много от нещата, които си говорихме от първия мач, трябва да ги повторим. Видяхме страшно много недостатъци. Желанието е едно от нещата, които ни хареса. Самочувствие трябва да имаме през целия мач и то да е подплатено с много бягане и себераздаване. Желанието е коренно различно от това, което преди време беше тук. Но всичко е и въпрос на възможности. Хора, които не играят много в отборите си, са наясно. Но е хубаво, че опитаха да достигнат до възможностите си. Най-доброто е резултатът, но той е без значение. За съжаление пак трябва да делим мача на полувремена. Първото се получи. Ако се задоволяваме с по едно полувреме, няма да се получи докрай", коментира Хубчев.



КРИТИКА

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков, който отговаря за националния отбор, също не хареса играта срещу Казахстан. "Мачът в Разград срещу Босна ми хареса повече, динамиката най-вече. Резултата не го коментираме, защото понякога можеш да биеш, без да играеш добре. Трябва момчетата да надграждат в представянето си. На мен ми липсва настроение в тези приятелски мачове, но нищо не ме притеснява на този етап. Когато има контроли, трябва да се направят експерименти", заяви Лечков.
1400
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД