:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 364
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт Лупа

Снимка: ЕПА
Хайди Клум
Хайди Клум



си хвана нов приятел. Изглежда, че супермоделът е открила любовта с млада музикална звезда, пишат светски издания. Тя бе омъжена за певеца Сийл, с когото имат три деца, след това имаше връзка с търговеца на картини Вито Шнабел, а сега е открила нова любов. Щастливият избраник е Том Колиц, китарист и пианист на групата "Токио Хотел". Винаги красива и елегантна както в началото на кариерата си, 44-годишната Хайди Клум се радва на вниманието на 28-годишен приятел. Доста голяма възрастова разлика, но тя не им пречи да изживеят страстно любовта си, коментират лайфстайл журнали.



Първата статуя на британския музикант Дейвид Бауи



бе открита в британския град Ейлсбъри. Бронзовата фигура е поставена на площада в града, а неин автор е скулпторът Андрю Синклер. Певецът е представен с най-популярното си алтер его (второ аз) Зиги Стардъст, а скулпторът е използвал маската на Бауи, направена по време на снимките "Човекът, който падна на Земята", и така е пресъздал действителната прилика с британската рок звезда. Песента за Зиги е от албума The rise and Fall of Ziggi Stardust and the Spiders from Mars на Дейвид Бауи, който той представя през 1972 г. в Ейлсбъри. Статуята струва 142 000 долара, а средствата са събрани от дарения. БГНЕС припомня, че Дейвид Бауи почина през януари 2016 година на 69-годишна възраст от рак на черния дроб. През кариерата си той има продадени повече от 136 млн. записа и е част от десетте най-успешни артисти в историята на британската популярна музика.
1334
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД