:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Непалски полицейски части за борба с безредиците използват водно оръдие срещу протестиращи в Катманду. Жители от областта се обявиха против плановете на правителството да разшири местен път, който ще засегне културните и религиозните обекти на местните коренни жители. Десетки протестиращи бяха арестувани.


Два самолета се блъснаха на летище



"Бен Гурион" в Тел Авив. Говорител на Израелската администрация на летищата съобщи, че рано сутринта опашката на самолет на авиокомпания "Германия" (Germania), който трябвало да излети за Берлин, се ударила в опашката на самолет на израелския авиопревозвач "Ел Ал" с дестинация Рим. Инцидентът, който е рядкост, се разследва, заяви Офер Лефлер. Той увери, че не е имало никаква опасност за пътниците, макар че материалните щети са тежки. Телевизионни кадри показаха разцепената опашка на германския самолет.





Тунджа, Арда и Марица преливат при Одрин,



старинните мостове са затворени за пешеходци и автомобили, основни пътища също са под вода, предаде БГНЕС. Обявена е опасност от още по-големи наводнения, а според турските власти причината е в изпускането на язовирите от каскада "Арда" - "Кърджали", "Студен кладенец" и "Ивайловград". Дни наред старинните мостове Кануни, Фатих, Сарачхане и Янлъзгьоз, които осигуряват достъпа до два квартала с население над 10 000 души, са затворени за преминаване на пешеходци и коли, две села са откъснати от административния център. Под вода са паркинги, спортният комплекс, където се провеждат традиционните "мазни" борби, също е наводнен. Мостовете на Тунджа и Марица, които свързват квартал Караач с 5000 жители с центъра на Одрин, са затворени, а в района се намират социални съоръжения на публични администрации. Транспортът до квартала се осъществява през новопостроения мост, изграден неотдавна именно заради постоянните наводнения.

1286
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД