:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Меси бута "Барса" към титла №25

Каталунците се спасиха от загуба в последните две минути срещу "Севиля"
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Лионел Меси приема поздравленията на съотборниците си, след като е успял да изравни резултата срещу "Севиля" и да извади "Барселона" от наглед невъзможна ситуация.
Важността на Лионел Меси за "Барселона" пролича в гостуването срещу "Севиля" от 30-ия кръг на Ла Лига. Заради проблеми с травма аржентинецът остана резерва и влезе в 57-ата мин., когато резултатът бе 0:2. Въпреки проблемите, геният на Меси си пролича в последните две минути, когато победата на "Севиля" изглеждаше вече сигурна.

Първо Луис Суарес намали в 88-ата мин., а веднага след това Меси видя възможност и шутира отдалеч, с което постигна и изравняването, а "Барселона" вече има 37 поредни шампионатни двубоя без загуба.

В Испания коментарите са в посока, че измъкването на каталунците от трудната ситуация на практика им е осигурило 25-а титла. В момента, 8 кръга преди края, "Барселона" води със 76 т., на 12 т. пред "Атлетико", който е с мач по-малко.

"Лео може да реши всеки мач с едно свое действие. С него сме един отбор, а без него - съвсем друг. Спасихме се от загубата, това е футболът. Рядко губим точки. Вторият гол ни извади от равновесие. Не знаехме как да се справим със ситуацията. Все още не смятаме, че шампионатът е спечелен. Ще се борим до самия край", призна след мача треньорът на "Барселона" Ернесто Валверде. Той поясни, че Меси ще е напълно възстановен за домакинството срещу "Рома" в сряда в първи 1/4-финал в Шампионската лига.



РЕЗУЛТАТИ

"Еспаньол" - "Алавес" 0:0, "Жирона" - "Леванте" 1:1, "Атлетик" (Билбао) - "Селта" 1:1, "Лас Палмас" - "Реал" 0:3, "Севиля" - "Барселона" 2:2.
1244
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД