:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Капитанът на "ЦСКА-София" ще е на линия за Разград

Треньорът Стамен Белчев иска още скорост в атака след 4:1 над "Ботев"
СНИМКА: CSKA.BG
Камерунецът Раул Лое се снима с малки фенове, дошли на ст. "Българска армия" по инициативата "С деца на мач", след победата на "ЦСКА-София" с 4:1 над "Ботев" (Пд) в събота вечер. Той отбеляза второто попадение за успеха, а накрая малчуганите от въпросния сектор го избраха за №1 в двубоя.
Капитанът на "ЦСКА-София" Божидар Чорбаджийски бе сменен принудително в 72-ата мин. при победата с 4:1 над "Ботев" (Пд), но ще може да играе във важното гостуване срещу "Лудогорец" в петък.

След успеха над пловдивчани защитникът, който имаше травма още от лагера на националния отбор, изрази убеждението си, че състоянието му не е притеснително, става въпрос за схващане и той ще може да играе в Разград. Чорбаджийски призна също, че преди мача е помолил съотборниците си да излязат мотивирани и да покажат характер, а те са го послушали, за което им благодари.

Треньорът Стамен Белчев обаче по традиция имаше резерви към представянето на "ЦСКА-София". "Не мисля, че играхме страхотно през всичките 90 минути. През последните 20 минути отстъпихме инициативата на "Ботев", стояхме далеч от противника. Но победата е напълно заслужена, макар че имам забележки към момчетата. Не само от допуснатата грешка при гола, а и две-три положения преди това. От Укра има много какво да се желае. Трябва да вкараме повече скорост в атака. Надявам се в скоро време да покаже на какво е способен", каза Белчев. Той даде и рецептата си за победа срещу "Лудогорец": "Отиваме да играем футбол, да се надиграваме. Ако покажем добър колектив и агресия, може да се поздравим с победа. Ако има и дисциплина, нещата ще се получат от само себе си."

Плюс за "ЦСКА-София" е, че след изтърпени наказания от БФС в игра срещу "Лудогорец" ще се завърнат голмайсторът Фернандо Каранга и централният защитник Николай Бодуров.



ИНТЕРЕС

На голямо внимание се радва фланелката в ретростил, с която футболистите на "ЦСКА-София" ще излязат само в един мач - срещу "Лудогорец" на 5 май на ст. "Васил Левски", по случай 70-ата годишнина на ЦСКА. Само за един ден първата партида от 1948 екипа бяха разпродадени. От "ЦСКА-София" веднага обявиха, че пускат още 1948 бройки, включително с размери за деца, като новият тираж ще бъде наличен от сряда на ст. "Българска армия" - във фенмагазина и офисите на клуба.

1222
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД