:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 226
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионска лига

1/4-финали, първи срещи - днес, 21.45 ч.: "Ювентус" - "Реал" (по bTV Action), "Севиля" - "Байерн" (по РИНГ.БГ)



"Верея"

назначи бразилецът Елиаш да Силва (36 г.) за играещ треньор, на мястото на уволнения Благомир Митрев. Дебютът на халфа на поста ще бъде в петък срещу "Берое" - там, където Елиаш игра от 2012 до 2016 г. Той е бивш футболист на "Порто", "Жил Висенте", "Пасош де Ферейра", "Униао" (Лейрия) и др.



Националният

вратар Пламен Илиев бе титуляр за "Астра" (Гюргево) при домакинската загуба с 0:2 от "Виторул" (Констанца) в 3-и кръг от групата за определяне на шампиона и останалите евроучастници от румънската Лига 1. "Астра" е на 5-о място с 22 т. Води ФКСБ (бившият "Стяуа") с 35 т., пред "Клуж" с 35, "Университатя" (Крайова) с 31 и т.н.



Воденият

от Николай Костов "Стал" (Камянске) завърши 0:0 с гостуващия "Олимпик" (Донецк) в 3-ия кръг от групата за определяне на изпадащите от украинската Висша лига. "Имаше голяма борба - и за топката, и за победата. На терен с по-високо качество нашият отбор ще изглежда по-привлекателно", коментира Костов. "Стал" е предпоследен с 22 т., като е в зоната за плейофите за оставане, но е само на 1 т. от спасителната линия.



Уволнен

бе мениджърът на "Уест Бромич" Алън Пардю след домакинската загуба с 1:2 от "Бърнли" в събота. Той зае поста на 29 ноември, но успя да постигне само една победа в 18 мача и тимът е на последно място, на 10 т. от спасителната зона.



Испания

30-и кръг: "Леганес" - "Валенсия" 0:1, "Ейбар" - "Реал Сосиедад" 0:0, "Малага" - "Виляреал" 1:0, "Атлетико" (М) - "Депортиво" 1:0. Води "Барселона" със 76 т., пред "Атлетико" (М) с 67, "Реал" с 63 и др.



Франция

31-и кръг: "Гингам" - "Бордо" 2:1, "Каен" - "Монпелие" 1:3, "Лил" - "Амиен" 0:1, "Нант" - "Сент Етиен" 0:3, "Страсбург" - "Метц" 2:2, "Троа" - "Ница" 0:2, "Олимпик" (Л) - "Тулуза" 2:0. Води "Пари Сен Жермен" с 83 т., пред "Монако" с 66 и мач по-малко, "Олимпик" (М) с 62, "Олимпик" (Л) с 60 и др.
928
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД