:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 437
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Владо Стоянов: Лекарите ми казаха, че трябва да ми отрежат крака

СНИМКА: БГНЕС
Владислав Стоянов
В дълго интервю пред клубния сайт на "Лудогорец" вратарят Владислав Стоянов даде подробности за дългото си възстановяване от контузията (скъсано патерално сухожилие на лявото коляно), получена на 21 март 2017 г. по време на лагер на националния отбор. След това той претърпя операция в Букурещ, която се оказва неуспешна и наложи още четири след себе си, които бяха извършени в Букурещ.

В думите на Стоянов за пръв път пролича конкретен срок за връщане в игра. "Всички изследвания, всички показатели наистина са много добри. Самите доктори и физиотерапевти не очакваха толкова добри резултати.... Моят случай е много рядък. Да не кажа, че е единственият подобен случай в историята. Никой не може да каже крайни срокове. Ние обаче сме си поставили цели. Ако всичко върви нормално, ако всичко се развива в правилната посока, може би до два месеца ще започна да тичам и лека полека да навлизам в лятната подготовка с отбора... Искам през новия сезон да бъда на терена", заяви Стоянов.

След това той разказа и подробности от лечението си. "Първо се получи една болнична инфекция, която реално може да се случи навсякъде. По-големият проблем бяха неправилните действия на доктора в Румъния, който ме оперира. Получи се серия от грешки. Излезе така, че докторът нямаше вярно решение. Оттам се стигна до тази мъка, която ме принуди да замина за Испания и да се подложа на серия операции. Най-тежкият момент беше след първата операция, когато просто трябваше кракът ми да бъде спасен. Не ставаше въобще въпрос за спорт. Лекарите ми казаха в прав текст: "Момче, в момента трябва да ти отрежем крака". Въпросът беше дали ще може да се овладее инфекцията, дали костта ще успее да се изчисти от бактериите... Това бе най-шоковият и най-трудният период за мен", разказа още Стоянов. Той благодари на съпругата си и "Лудогорец" за подкрепата, която са му оказвали през цялата изминала година. "Аз ще се опитам да направя така, че да ме видят по-скоро на терена. Ще се постарая да ги радвам", обеща вратарят.

1569
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД