:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 403
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Община Пловдив ще удължи срока на строеж на ст. "Христо Ботев"

Пловдивската община е склонна да не разваля действащата концесия на ст. "Христо Ботев" и дори да удължи срока за довършване на строежа, който иначе изтичаше тази година. Именно това е станало ясно при разговора на кмета на града Иван Тотев с бъдещия собственик на "Ботев" (Пд) Георги Самуилов. Което пък провокира последния да заяви, че са направени две крачки напред по въпроса със стадиона.

Председателят на съвета на директорите на "Ботев" Ангел Палийски обяви в открито обръщение, че общината ще подготви документите пред Комисията за следконцесионен контрол и на сесията на общинския съвет на 12 април ще бъде гласувано предложение за удължаване срока на строителство в съществуващия договор за концесия. Самуилов е бил убеден, че това е най-добрият вариант пред него, а и за бъдещето на футболния клуб. Освен това бизнесменът е отправил официално предложение за придобиване на акциите към мажоритарния акционер Сдружение "ПФК Ботев".

"Г-н Самуилов е проверил, лично се е уверил и е спокоен без притеснение да поеме клуба", поясни Палийски. Той допълни, че повече подробности ще бъдат дадени лично от бъдещия собственик на пресконференция този месец.

2526
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД