:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Премиерът изтегли за по-рано "ЦСКА-София" - "Левски"

Гриша Ганчев трябва да плати над 1 млн. евро на бивши играчи на ЦСКА
СНИМКА: CSKA.BG
Футболистите на "ЦСКА-София" се снимаха с малки фенове, които дойдоха да наблюдават тренировката им в КК "Албена". Там тимът е на лагер преди гостуването срещу "Лудогорец". От групата на "ЦСКА-София" отпада само вратарят Георги Китанов, който може и да не играе до края на сезона заради травма. Той е сменен от 19-годишния Слави Петров.
По лично настояване на министър-председателя Бойко Борисов БФС смени началните часове на двата 1/2-финала за Купата на България между "ЦСКА-София" и "Левски". Първият (11 април) ще е от 18 ч. вместо от 19 ч. Вторият (18 април) също ще е от 18 ч., а не от 20 ч., както бе по програма.

Искането на премиера е било дербитата да приключат по светло, за да се улесни работата на полицията. Затова на вчерашното правителствено заседание Борисов е наредил на спортния министър Красен Кралев да помоли БФС да съдейства да бъде разрешено противоречието. Защото преди това МВР отправи искане мачовете да са от 18 ч. - от съображения за сигурност, но двата клуба, а и телевизията, която държи правата, категорично се противопоставиха.

"Двата клуба искат да играят в тези часове, тъй като е по-добре за феновете ни. Със сигурност първият мач за купата ще остане от 19 ч., но предполагам и другите, след като и двата клуба не желаят да има промяна на часовете", дори коментира във вторник изп. директор на "Левски" Красимир Иванов след среща между представителите на футболните клубове, на техните фенклубове и представители на СДВР.

Оказа се обаче, че тяхната позиция е предпоследна, защото вчера надделя волята на премиера. Затова и вчера Спортно-техническата комисия към БФС изтегли двата 1/2-финала за 18 ч., а като следствие промени началните часове на четири мача от ХХХ кръг на Първа лига ("Верея" - "Ботев", "Лудогорец" - "Берое", "Витоша" - "Славия" и "Пирин" - "Черно море").



НЕПРИЯТНА ИЗНЕНАДА

"ЦСКА-София" ще трябва да плаща общо над 1 млн. евро на 7 бивши футболисти на ЦСКА, ако иска да докаже, че е приемник на 31-кратния шампион. От Международната федерация на асоциациите на професионалните футболисти (FIFPro) поискаха "ЦСКА-София" да бъде изваден от европейския футбол, докато не плати задълженията към Сивард Спрокел, Гуидо ди Вани, Стивън Сънди, Давид Тенгариня, Нилсон Антонио, Сержиньо и Юнес Бенжелюн. Те са осъдили ЦСКА в Камарата за разрешаване на спорове на ФИФА или в Арбитражния спортен съд в Лозана.

Очевидно FIFPro счита, че преместеният от Ловеч в София клуб е приемник на фалиралия ЦСКА (включително и на задълженията му), защото в апела пише: "Носителят на рекордните 31 титли на България не е спазил арбитражните решения от 2015 г., че трябва да изпълни договорните задължения към футболистите. FIFPro сезира УЕФА с искане да накаже ЦСКА, в случай че клубът се класира за европейските турнири следващия сезон."

Така пред собственика на "ЦСКА-София" Гриша Ганчев има любопитна дилема - ако държи клубът му да бъде наистина приемник на ЦСКА, трябва да плати сумата. Ако пък не желае да плаща тези дългове на ЦСКА, трябва да обяви очевидното - че "ЦСКА-София" е преименуван "Литекс" и няма общо с ЦСКА.
1
2816
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Април 2018 12:58
= ПРИЗЕМЯВАНЕ. ПРИЗЕМЯВАНЕ. ПРИЗЕМЯВАНЕ.

ИЛИ ЗА ОБЩОТО МЕЖДУ "БЯЛОТО" ТОТО (виж. „…Големите букмейкъри в Европа са приели залози за над 1,1 млн. евро за победа на Лудогорец срещу ЦСКА-София в дербито на ХХVIII ,II плейофен, кръг в Първа лига”; Парите са заложени при среден коефициент 2.08 за успех на "орлите" …” ; http://www.duma.bg/node/164400), "БЕЛИТЕ", ДЕЛИОРМАНСКИ КИНТИ, „БЯЛОТО” БФС и ... БЯЛОТО (с подтекст: „Сам ли паднах или някой ме бутна” ЗНАМЕ НА БЪЛГАРСКИЯ, НАЦИОНАЛЕН ФУТБОЛ.

(АВТО-ЦИТАТ; Jordan Vitkov • Voenna Akademiq; https://www.blitz.bg/…/zvezda-na-tsska-s-tezhki-obvineniya…: ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА:

Според Най-добрия, играещ, български футболист Кирил Десподов, - "... След получените картони в днешния (07.04.2018; Й.В.) мач, ЦСКА ще бъде без голмайстора си Фернандо Каранга, Станислав Манолев и Жеферсон в дербито срещу Левски... в първи мач от полуфиналите за Купата на България (по подробно - Blitz.bg; https://www.blitz.bg/…/zvezda-na-tsska-s-tezhki-obvineniya….

*** Или поредния, правилен отговор на питането, К`ВО РЕДИ БФС ... - ФУТБОЛ ИЛИ КЕШ-ДАЛАВЕРИ?...

Отговор, подкрепен и от поне две, ... впечатляващи "футболни" изпълнения на делиорманските, проскубани пилци в тандем с "безплатната", арогантно_ безотговорна, РЕФЕРСКА деятелност, на поредния продуктово-позициониран (опазарен и опозорен) БФС-Дрисльо - Станислав Тодоров!?...

Първо: Поредните "мъжки" игрички на делиорманската примадона Станиславка Д.?!...

Пардон, поредните курвенски номера на "мъжката" курва - С. Дяков (спуснал се в "невинни", спрямо критериите БФС-Дрсльото за "чурвен картон", саморазправни, борчески действия), с единствената цел, да събуди, кеш_инстинкта на БФС_дрисльото - … Инстинкт, дефиниран, като принцип в многогодишната БФС-Делиорманско-Мафиотска "футболна" практика като:

... Който рефер, иска да гушка, безотчетни, делиорманско_мафиотски кинти, трябва да осигури победата на единствено "правилния", "български", футболен отбор (& ko, например леФскарите) като по всякакъв „футболен” начин се е*бава с единствения, конкурентен (с футболни аргументи) отбор? –

Отбора на... Армията.

Отбора на милионите, не_опазарени и не_опозорени, поколенческо-паметни Българи.

Отбора на ЦСКА?!...

… Изпълнявайки, грант - опорните точки на следната методичка:

- спиране на атаките с измислени засади;
- "мйсторски" обръщане на фаловете;
- "залагане" топката на дуспата;
- изгоннване на Футболист?!...

*** А за ... , "невинните", провокативни, подскоци на мургавото идиотче, пред трибуната с привържениците на ЦСКА (има една, не само тийнейджърска приказка – „А-бе, тоо дребосък, оти си търси боя” ), и /или за напъните (всеки мач, да печели, ... служебно), на набедения комплексар за голям треньор Димитър Димитров, що ли да си думаме?... Когато става въпрос за ... клиника ???...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД