:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 420
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ИЛИЯНА КИРИЛОВА
---
"България успя да върне фокуса на ЕС

върху проблематичния регион на Западните Балкани. Това, което винаги съм подчертавал пред европейските лидери, е, че ако ние не предоставим европейска перспектива на Западните Балкани, те рано или късно ще предоставят балканска перспектива на Европа". Това каза президентът Румен Радев при срещата си с хърватския си колега Колинда Грабар-Китарович. Радев отбеляза, че с президента на Хърватия са набелязали мерки за растеж на търговското партньорство. Според него трябва да се работи в посока създаване на постоянна въздушна линия между Загреб и София. "Традиционно добрите ни отношения с Република Хърватска се основават не само на нашето ефективно партньорство в ЕС и НАТО, но и на дълбоките исторически и културни връзки между нашите два народа. Търговският обмен от 100 млн. евро годишно е нелошо постижение, но то далеч не съответства на потенциала на двете динамично развиващи се икономики", заяви Радев.



Емил Тончев положи клетва като депутат от ГЕРБ



Той бе на осмо място в листата на управляващата партия в Благоевград. Новият народен представител заема мястото на Димитър Гамишев, който подаде оставка на 28 март, след като сайтът "Бивол" разкри, че е продал фирма със задължения от над 200 000 лева към НАП на безимотен мъж. На този етап Гамишев все още остава лидер на общинската организация на ГЕРБ в гр. Гоце Делчев.

2684
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД