:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА предложи своята зала за волейболния финал

Изненадващо предложение отправи волейболният ЦСКА към федерацията (БФВ) в навечерието на финала в Суперлигата срещу "Нефтохимик". Ден преди началото на шампионската серия до три победи все още няма яснота къде ще са мач №3 и евентуално, №4, на които домакин трябва да са "червените".

Причината е, че ползваната от клуба зала "Васил Симов" в София не отговаря на критериите за тази фаза от първенството, а алтернативно заявената "Христо Ботев" е ангажирана за Евро`18 за девойки до 17 г.

Според BGvolleyball.com "армейците" все пак са предложили на БФВ да домакинстват в своята "Васил Симов" на 19 и 20 април, както е по програма. Тъй като залата няма изискваните 800 седящи места, от ЦСКА са поели ангажимент да осигурят допълнителен капацитет.

Финалът започва утре в зала "Младост" в Бургас. Защитаващият титлата си "Нефтохимик" ще е домакин и в мач №2 вдругиден, както и в евентуалния решаващ мач №5 на 25 април. Очакваше се БФВ да отговори на молбата на ЦСКА снощи или най-късно днес сутринта.
914
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД