:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Зидан: Не знам защо "Реал" е по-добър в Европа

Титлата в Испания се печели по-трудно от тази в Шампионската лига, каза треньорът
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Наставникът на "Реал" Зинедин Зидан се е закачулил, за да се опази от дъжда на последната тренировка преди реванша срещу "Ювентус".
Треньорът на "Реал" (М) Зинедин Зидан няма обяснение защо тимът му се представя по-силно в Европа, отколкото в испанската Примера дивисион. Кралският клуб е на път да се класира на полуфинал в Шампионската лига за 8-и пореден път и общо 29-и в историята, след като би с 3:0 "Ювентус" в Торино. В Испания обаче "Реал" е едва 4-ти. "Белият балет" има 3 титли в Шампионската лига в последните 4 години и само една в Испания в същия период.

"Не знам защо става така, че печелим повече в Европа, отколкото в Испания. Искаме да печелим всичко, но понякога не сме постоянни. Нямам обяснение за това. Аз се вълнувам повече от спечелването на титлата в Испания, защото това е най-трудното нещо", каза Зидан.

Той обясни, че тимът му няма да подцени "Ювентус", макар и да има 3 гола аванс. "Реал" никога не е губил с 3 гола разлика в Европа. Тимът има проблеми със защитата, тъй като Серхио Рамос е наказан, а Начо е контузен. Партньор на Рафаел Варан в отбрана ще е или младият Хесус Вайехо, или халфът Каземиро.

"Ювентус" пък излиза с надежда за обрат, а според "Кориере дело Спорт" Масимилиано Алегри може да заложи на схема 4-2-4. Тимът ще е без звездата си Пауло Дибала, който получи червен картон в първия мач. Според "Тутоспорт" Алегри е казал на играчите си: "Който не вярва, че можем да обърнем, не трябва да се качва в самолета за Мадрид".



СТАТИСТИКА

24 от общо 1929 са мачовете на "Сантяго Бернабеу", които "Реал" губи с 3 или повече гола. 8 от тези поражения са от "Барселона". Нито веднъж "Реал" не е падал с такъв резултат в Европа.
1003
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД