:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 247
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Фенове на "Левски" искаха обяснение от Спас Русев

Футболистите също бяха на мушката на привържениците заради слабите игри напоследък
СНИМКА: КАНАЛ 3
Собственикът на "Левски" Спас Русев говори с част от разгневените фенове на отбора по време на тренировка на "сините" преди първия 1/2-финал за купата срещу "ЦСКА-София".
Фенове на "Левски" поискаха обяснение от собственика на клуба Спас Русев в понеделник вечерта, съобщи "Канал 3". Макар тренировката да бе обявена за закрита, хора от Националния клуб на привържениците и от Тръст "Синя България" отидоха, за да разговарят с отбора.

Те изчакаха футболистите да излязат за заниманието си на едно от помощните игрища и на висок глас им потърсиха сметка за слабите игри напоследък, довели до три поредни загуби в Първа лига (0:1 от "ЦСКА-София", 1:2 от "Берое" и 0:1 от "Ботев"). След това феновете се насочиха и към собственика Русев, с когото също разговаряха на висок тон известно време.

Вчера обаче настроението бе коренно различно - група от около 150 фенове бе в сектор В на стадион "Георги Аспарухов", където тимът излезе за тренировката си преди мача с "ЦСКА-София", и приветства футболистите със скандирания и песни. За въпросния днешен първи полуфинален двубой за Купата на България е наказан защитникът Иван Горанов, а пък халфът Фелипе Нашименто е под въпрос заради травма.

От "Левски" вчера обявиха и къде феновете могат да си купят билети за мача с "ЦСКА-София", който е на стадион "Васил Левски", но "сините" се водят гости. Освен онлайн привържениците на отбора днес ще могат да си ги вземат и от касите до метростанция "Национален стадион", като цените са 15 лв. за сектор В и 10 за Б. Това са и единствените два сектора, в които ще могат да влизат фенове на "Левски".





ПРИСЪДА

Бившият футболист на "Левски" Дъстли Мюлдер осъди клуба в Арбитражния спортен съд (CAS) в Лозана, който всъщност потвърди решението на ФИФА от 19.01.2017 г. Така "сините" трябва да изплатят на Мюлдер 39 000 евро забавени пари, както и лихва от 5%. Плащането трябва да стане в близко време, тъй като в противен случай "Левски" може да не участва в европейските турнири следващия сезон.

Мюлдер бе привлечен през лятото на 2010 г. от "Ваалвайк" и остана до 2014-а.
1
1244
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
11 Април 2018 10:34
на висок глас им потърсиха сметка за слабите игри напоследък, довели до три поредни загуби

Футболистите, собственика и треньора са си взели бележка
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД