:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 535
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борците ни заминаха на лагер в Дагестан преди Евро`18

Националният отбор по свободна борба замина за Дагестан за последен подготвителен лагер преди европейското първенство, което ще се проведе в Каспийск (Рус) от 30 април. Треньорът Серафим Бързаков взе в град Хасавюрт и трима дебютанти. Това са Микяй Никям (кат. 57 кг) - световен вицешампион за младежи до 23 г., Мехмед Гази (86 кг) и чеченецът с български паспорт Али Умарпашев (70 кг). Последният, който е бивш юношески национал на Русия, е вече от година в България, но това ще му е първото състезание за страната ни при мъжете, след като миналата година отпадна рано на световното за младежи до 23 г. в Полша.

В състава са още световният и европейски вицешампион за 2013 г. Владимир Дубов (61кг), който преди два месеца за трети път стана носител на златния пояс от турнира "Дан Колов", и Мирослав Киров (70 кг), бронзов медалист на Евро`14.

Женският ни отбор пък отиде на последен лагер преди Евро`17 в Благоевград, а мъжете от класическия стил - в Самоков. Съставите на тези два тима ще бъдат определени по-късно след преборвания.
1094
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД