:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 402
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров ще е треньор на "Лудогорец" и идния сезон

Трябват ни още 3-4 победи за титлата, заяви собственикът на клуба Кирил Домусчиев
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Преди 10-ина дни треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров бе цитиран да казва пред казахстански медии, че ще коментира бъдещето си през лятото, тъй като договорът му е дотогава. Но собственикът на разградския клуб Кирил Домусчиев бе категоричен, че наставникът остава и за следващия сезон.
Димитър Димитров ще остане треньор на "Лудогорец" и през следващия сезон, независимо от развоя на битката за титлата. Това стана ясно от изказване на собственика на разградския клуб Кирил Домусчиев пред "Канал 3". Бизнесменът обаче даде да се разбере, че се надява тимът му да спечели предсрочно седмата поредна шампионска титла.

"Херо (б.р. - Димитър Димитров) си има договор и за догодина, затова тази тема не е актуална. Има още важни мачове. Не трябва да подценяваме отборите от първата шестица. Всеки мач е дерби, тъй като силите са изравнени в края на сезона. Всеки отбор играе, за да постигне някакви цели. Само "Верея" се състезава за честта си. Трябват ни още поне 3 или 4 победи, за да спечелим титлата... Шест точки разлика са малко и всяка една грешка може да ни струва скъпо", заяви Домусчиев. Той призна, че преди дербито с "Левски" в събота е имал шесто чувство, че отборът му ще спечели мача, като е вярвал в това до последно, уповавайки се на това, че: "Лудогорец" винаги прави чудеса в края".

Домусчиев също така гарантира, че до края на първенството клубът му ще запази добрия тон: "Лудогорец" има европейско поведение. Надявам се и колегите от ЦСКА да се държат европейски. Виждате, че ние не коментираме реферите - картони, наказания и подобни неща. Ние томахавка срещу никого не сме вадили, за да я заравяме. Някои хора се опитват да ни вкарват във филми... Не трябва да създаваме напрежение".



НОВОВЪВЕДЕНИЕ

Новият кондиционен отговорник в "Лудогорец" - шотландецът Йън Кол, който е работил преди това в "Селтик", е убедил шефовете на клуба, че трябва да се инвестират около 140 000 лв. за модерна GPS система, която да следи непрекъснато състоянието на футболистите, съобщи "Спортал". Тя е далеч по-модерна от тази, с която в момента работят в "Лудогорец". Новата придобивка ще дава данни какво се случва с играчите и извън тренировъчния процес - как почиват, как се възстановяват и с какво се хранят.

1228
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД