:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 403
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Каранга намекна за напускане на "ЦСКА-София"

Бразилецът обаче подчерта, че иска да си тръгне от отбора с трофей
СНИМКА: БГНЕС
Голмайсторът на "ЦСКА-София" и Първа лига Фернандо Каранга позира с отличието за най-добър футболист на първенството за месец март според анкетата на Пресклуб "България". Зад него в тройката са Паулиньо ("Левски") и Жоао Пауло ("Ботев", Пд).
Голмайсторът на "ЦСКА-София" Фернандо Каранга не даде гаранции, че остава в отбора и през следващия сезон. "До края на първенството съм тук. Докато съм тук, искам да спечеля трофей. Искам титлата или купата. Това е, което мога да обещая", коментира бразилецът.

Думите му засилиха спекулациите, че трансферът му в западноевропейски клуб е пред финализиране. Интересът към Каранга е силен и той бе наблюдаван от доста скаути през настоящия сезон.

Нападателят вече е с изтекло наказание и ще попадне в групата на "ЦСКА-София" за дербито с "Левски" в сряда. "Пропуснах два мача, но сега ще мога да правя това, което най-много обичам... Взех си поука да не получавам повече картони. Сега идва дербито и обещавам, че ще дам всичко от себе си, за да спечелим трите точки. Не ни омръзва да играем с "Левски". Можем да играем всеки ден с тях... Няма да е лесно, но ще гоним всяка топка. И да липсва някой играч, ще направим всичко възможно да спечелим, за да сме близо до "Лудогорец"... Имаме сили и за обрат за купата. Защо да не го направим?!", коментира Каранга.

Капитанът на "ЦСКА-София" Божидар Чорбаджийски също така вчера показа, че в тима му все още таят надежди за титлата. "Има много позитивен дух в отбора и сме готови за реванш срещу "Левски", допълни националът.

Треньорът на "ЦСКА-София" Стамен Белчев най-вероятно ще може да разчита на колумбиеца Хеан Бланко, който се възстановява от контузия. За мача със "сините" отпадат трима контузени - вратарят Георги Китанов, Кирил Десподов и Едвин Джеси, както и наказаният Александър Дюлгеров.



НАЗНАЧЕНИЕ

Съдийската комисия към БФС вчера обяви, че двубоят от ХХХ кръг в Първа лига между "ЦСКА-София" и "Левски" ще бъде свирен от Стефан Апостолов, а помощници ще са му Мартин Маргаритов и Веселин Мишев. Интересното е, че един от двамата допълнителни съдии зад вратите ще бъде Георги Кабаков. Преди дни той бе върнат в нарядите, след като бе наказан заради грешките си в полза на "ЦСКА-София" при победата с 2:0 над "Дунав". През декември м.г. Кабаков отново бе наказан, този път след жалба на "Лудогорец", заради 1/4-финала за купата срещу ЦСКА.

СНИМКА:ИЛИЯНА КИРИЛОВА
На ст. "Българска армия" вчера бе представен фотоалбумът "70 години ЦСКА", който бе показан от легендата на 31-кратния шампион Димитър Пенев, както и от капитана на "ЦСКА-София" Божидар Чорбаджийски (вдясно). Над 1000 фотографии, някои от тях неиздавани досега, са поместени в 360 страници. От тях около 200 са посветени на футбола, а останалите към 160 - на останалите над 30 вида спорт, развивани в ЦСКА. По повода присъстваха олимпийските шампиони по плуване Таня Богомилова и борба Валентин Йорданов. Фотоалбумът се предлага във фен магазина на стадиона.
1426
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД