:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

US властите издирват стрелеца

от стрелбата в Нешвил в неделя, при което в закусвалня бяха убити четирима души, предадоха агенциите. Нападателят е идентифициран като Травис Рейкинг и е стар познайник на полицията. Регистрирани са предишни негови опити за нахлуване в сгради, сред които и Белия дом във Вашингтон. Не е изяснен обаче мотивът за стрелбата му в предградието Антиохия. Клиент на заведението е успял да му отнеме оръжието с голи ръце и да го накара да избяга. Джеймс Шоу младши участва в брифинга на полицията и обяви, че изобщо не се е поколебал, преди да се опита да спре стрелеца, а просто е действал на момента, защото "искал да живее". Полицията и много потребители в социалните мрежи веднага го описаха като "герой". В същото време заваляха обвинения към властите за поредното масово убийство, което би могло да бъде предотвратено.



Милиардерът Блумбърг ще даде $4.5 млн.,

за да покрие финансовото участие на САЩ в Парижкото споразумение за климата за т.г., съобщи Би Би Си. Миналата година президентът Доналд Тръмп оттегли страната си от споразумението и така САЩ станаха единствената страна, която се обяви против него. Блумбърг каза в интервю за Си Би Ес, че се надява Тръмп да промени мнението си догодина. Бившият кмет на Ню Йорк ще продължи да отпуска пари за споразумението за борба с климатичните промени дори и ако САЩ не се върнат в него. "Фондацията за благотворителност на Блумбърг ще изпълни обещанието си да покрива всички наложени от федералното правителство съкращения на разходите на САЩ за климата", се казва в декларация на фондацията.



Годеникът на Юлия Скрипал е заподозрян

за връзка с руските спецслужби, пише британският в. "Таймс". Тя беше отровена заедно с баща си Сергей Скрипал - бивш руски двоен агент, на 4 март в Солсбъри. 30-годишният Степан Викеев не е виждан след атаката срещу Юлия и баща й. Той не отговаря на обажданията й, която се опитва да се свърже с него след нейното изписване от болницата, и е изтрил всички свои акаунти в социалните мрежи. За него се предполага, че работи в Института за съвременни проблеми в сигурността, базирана в Москва организация. За нея се предполага, че е свързана с руските тайни служби, а институтът се ръководи от неговата майка Татяна, която през 2008 г. е наградена за заслуги към руската държава, пиша "Таймс".

1
869
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
24 Април 2018 07:57
Егати детективите от Скотлад ярд. С две думи обясняват всичко - хайли лайкли и обвинението е готово. Тези са по-големи циркаджии и от нашите прокурори с кметицата. Нашите поне си бяха направили някакъв сценарий с веществени доказателства.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД