:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 373
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Шофьор на камион загина, след като бе ударен от пътнически влак на жп прелез в испанската област Алберхе дел Каудило.
Комисия в US Сената одобри

кандидатурата на номинирания от американския президент Доналд Тръмп за държавен секретар Майк Помпео, предадоха агенциите. Гласуването в комисията по международни отношения е било инфарктно и Помпео го е спечелил с минимална разлика. Това станало, след като Тръмп лично разговарял по телефона с редица ключови републикански представители в комисията, съобщи Си Ен Ен. Анализатори смятат, че това няма да попречи на Майк Помпео да бъде утвърден от Сената да края на седмицата.



ЕК започна разследване

на придобиването на британското приложение за разпознаване на музика "Шазам" от американския технологичен гигант "Епъл" (Apple), предаде ДПА. Еврокомисията има опасения, че сливането може да намали избора при стрийминг услугите. Брюксел изрази безпокойство, че придобиването на "Шазам" ще позволи на "Епъл" да получи търговска информация, която да използва при клиентите на конкурентите си с цел да ги накара да преминат към ползването на музикалната стрийминг услуга на "Епъл" - "Епъл мюзик". Разследването ни цели да гарантира, че музикалните фенове ще продължат да се радват на атрактивни оферти за музикален стрийминг и няма да имат ограничен избор в резултат на предложеното сливане, каза еврокомисарят за защита на конкуренцията Маргрете Вестагер. Разследването трябва да приключи до 4 септември.

987
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД