:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 373
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хиляди поискаха "премиер от народа" в Армения

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Хиляди арменци поискаха в Ереван оставката на ръководни лица от управляващата Републиканска партия.
Привърженици на опозиционното движение "Граждански договор" в Армения отново протестираха в столицата Ереван и други градове с искане "кандидат от народа" да стане премиер, докато не се проведат извънредни парламентарни избори, предадоха агенциите. Управляващата Републиканска партия отхвърли това като "неконституционно". Хиляди се събираха на Площада на републиката в Ереван, а лидерът на "Граждански договор" Никол Пашинян призовава за гражданско неподчинение. По-късно той обяви, че негови поддръжници се събират и на границата с Грузия, за да протестират срещу управляващия елит. Към протеста се присъедини и министърът на спорта и младежта Грачя Ростомян по искане на партията си "Процъфтяваща Армения". Стотина поддръжници на опозицията блокираха с превозни средства автомагистрала, която води от Ереван към международното летище "Звартноц", съобщи "Интерфакс". Пашинян, който беше лицето на протестите, свалили премиера Серж Саркисян в понеделник, каза, че е готов да стане премиер и че ще продължи натиска върху управляващия елит, докато той не се съгласи на истинска промяна. По думите му на Армения сега й е необходимо временно правителство с "премиер от народа".
6
1020
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
25 Април 2018 23:13
Тези са поредните жертви на Цветна САЩисана "революция". Особено маркантен е кандидата за нов Премиер - разхождал се наоколо във военна униформа и даващ ултиматуми на досегашният Премиер. При това партията на превратаджийте е маргинално малцинство!!!

Нещо да ви е познато от 2014г.?

Тамошният Козяк Армения има към 2500 души "персонал"! Русия - над 10 пъти по-малко. Същата прави отново ФАТАЛНА грешка, че се оставя либерастите и' да я дърпат настрана от този конфликт, за да изостави мнозинството от населението, което е с нея, на произвола на съдбата му - или по-точно да бъде жертви на разбеснелите се сащисани Паразити.

Докато основната цел на САЩ е била и е винаги една и съща: - обграждане на Русия в плътен обръч и конкретно - ликвидация на руската база там. Тази е гарант за сигурността на Армения и допълнително, да прекъснат пряката връзка през Армения с Иран...
25 Април 2018 23:16
Субективно. Не следите събитията и изведнъж избухвате, когато има подходящ повод.
26 Април 2018 14:29
Ако арменците тръгнат по акъла на този маргинал, Пашинян, ще са пълни ахмаци. Не само ще предаде Нагорни Карабах на азерите, ами ще поиска закриване на руската база и ще остави страната беззащитна.
26 Април 2018 16:42
Не следите събитията и изведнъж избухвате, когато има подходящ повод.

А ти като ги следиш, що не написа по събитията, а коментираш колегата.?
26 Април 2018 16:47
За арменците - всеки ще си получи това, за което е подготвян.
100 години подготвят арменците за този момент. Нека да си го изживеят!
26 Април 2018 21:31
Хиляди поискаха "премиер от народа"

Някой да каже колко са избирателите в Армения, за да се ориентираме в съотношението на демокрацията...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД