:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 588
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Фаворитите взеха лесни победи на старта на баскетболните плейофи

Отборите с по-предни места в класирането от редовния сезон спечелиха безпроблемни победи в първите мачове от I кръг на плейофите в Националната баскетболна лига (НБЛ).

Победителят през сезона - "Левски ЛУКойл", разгроми осмия - "Черно море", с 93:67, а наставникът на тима от София Константин Папазов директно обяви, че разликата в класите е огромна, и добави: "Добре съзнаваме, че срещаме съперник, който през годината пострада много. Те мислят за края, ние за първото място и това не може да не се отразява. За нас е важно мачовете да са само два, за да не се наруши подготовката за полуфинала".

Мач №2 е днес във Варна и при победа "Левски ЛУКойл" ще е победител в серията, като ще очаква "Рилски спортист" (4-ти през сезона) или "Берое" (5-и). Там "Рилецо" поведе с 1-0 след 91:81 в "Арена Самоков".

Вторият през сезона - "Академик" (Пд), надделя с 94:99 над "Ямбол" (7-и) и също води с 1-0 в серията до два успеха. А пък "Балкан" (3-ти) постигна най-убедителната победа в първите срещи - 99:56 над доскорошния хегемон "ЛУКойл Академик", който вече се подвизава като "Академик" (Сф). Логиката от представянето до момента сочи, че тук полуфиналната двойка вероятно ще е "Академик" (Пд) - "Балкан".
1023
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД