:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първата

ракета на България в женския тенис - Виктория Томова, се изкачи с 22 места в новата световна ранглиста и вече е №143. Още две българки са в Топ 200 - Елица Костова (№189) и Сесил Каратанчева (№196). В челото на класацията промени няма: води Симона Халеп (Рум), пред Каролин Вожняцки (Дан) и Гарбинье Мугуруса (Исп).



Бягането

"София Полумаратон" и ученическата щафета RUN4EU ще се проведат на 13 май в столицата, като старт-финалът е на пл. "Св. Александър Невски". Полумаратонът (21.1 км) включва и по-къси дистанции за тези, които не могат да пробягат цялото разстояние - 5 и 10 км. "RUN4EU пък е безплатно щафетно бягане за ученици и училищни отбори, организирано от Спортен клуб "Бегач" в партньорство с Представителството на Европейската комисия и Бюрото на Европейския парламент в България.



НХЛ

Плейофи, полуфинали: Западна конференция - "Нешвил" - "Уинипег" 5:4 (след прод.) (1-1 в серията до 4 победи); Източна конференция - "Вашингтон" - "Питсбърг" 4:1 (1-1).



FIA обяви,

че болидът на "Ферари" за сезон 2018 е легитимен. Миналата седмица се разбра, че "скудерията" ще бъде разследвана за техническото решение - да се обдухва задното крило на болида с изгорели газове. После пък се появиха снимки на странна ръчка, с неясно предназначение на волана, на Себастиан Фетел. Техническият делегат на FIA на неделното състезание в Баку (Азер) Джо Бауер обаче заяви: "Болидът на "Ферари" е 100% легален".
46
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД