:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 370
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Соколов бе най-резултатен при загуба на "Кучине Лубе"

Звездата на националния отбор по волейбол - Цветан Соколов, за пореден път бе най-резултатен за своя клубен тим "Кучине Лубе" (Чивитанова), но неговите 18 точки и 15-те на кубинеца с италиански паспорт Османи Хуанторена се оказаха недостатъчни. Шампионите на италианската Суперлига отстъпиха като гости с 1:3 (-21, -21, 21, -23) на победителя в редовния сезон "Сър Сейфти Конад" и резултатът във финалната серия за титлата стана 2-1 за тима от Перуджа. За него най-убедителен бе сърбинът Александар Атанасийевич, който реализира 24 т., 5 от които след ас от начален удар и бе избран за най-полезен играч (MVP) в мача.

"Най-важните си точки противникът направи от наши грешки. Опитахме се след третия гейм да направим обрат, но срещу такъв отбор винаги е трудно. За следващата среща ще подходим по-различно и ще бъдем много по решителни от самото начало", заяви треньорът на "Кучине Лубе" Джанпаоло Медеи.

В серията се играе до три успеха, така че мач №4, който е тази вечер в Чивитанова, е от жизненоважно значение за домакините, ако искат да останат в битката за дублиране на своята титла. Ако Соколов и компания победят довечера, решаващият пети двубой ще е отново в Перуджа на 6 май. "Сър Сейфти Конад" никога досега не е бил шампион на Италия по волейбол.
992
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД