:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 249
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" изравни "Славия" по титли

Домусчиев поиска тимът догодина да стане за 8-и пореден път шампион
СНИМКА: БГНЕС
Кирил Домусчиев
Загубата на "ЦСКА-София" с 1:2 от "Ботев" (Пд) направи "Лудогорец" отново шампион на България четири кръга предсрочно. Тимът води с 13 т. на върха и вече е недостижим и на теория. По тази причина награждаването на разградчани също ще е предсрочно - на 12 май преди домакинството срещу "Левски" от 34-тия кръг на Първа лига.

"Лудогорец" вече има 7 титли и по този начин се изравни във вечната ранглиста със "Славия". Напред са само ЦСКА (31) и "Левски" (26). Забележителното при разградчани е това, че всички титли са спечелени в поредни сезони, от 2011/12 насам. Тимът вече е съвсем близо до вечното постижение на ЦСКА от 9 поредни триумфа (1954-1962).

Именно този рекорд явно е следващата цел пред собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев, който в профила си във "Фейсбук" веднага постави задача тимът да стане догодина шампион за осми пореден път. "Честито на всички хора в "Лудогорец", които работиха неуморно за постигането на целта! Честито на нашите верни привърженици, които дори и в трудните моменти не паднаха духом! Имаме слабости, които трябва да изчистим. Продължаваме смело напред, без оправдания. Учим се да се радваме на успехите и да преодоляваме загубите... Целта пред "Лудогорец" е една - да бъдем по-силни през следващия сезон", написа Домусчиев.

След триумфа започна работа и по лятната подготовка. Най-вероятно след мача с "Левски" и награждаването чужденците от "Лудогорец" ще бъдат пуснати предсрочно в почивка. Тимът трябва да се събере отново на 11 юни и да проведе традиционния вече лагер в Австрия. Този в Смолян вероятно ще отпадне.

В "Лудогорец" вече се работи и по селекцията, като е ясен със сигурност един напускащ - бразилецът Лукас Саша, който няма да поднови договора си.

999
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД